2024-05-10 12:12:11
Φωτογραφία για Μοντελιστικό Παζάρι του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου Αθήνας
Το Μοντελιστικό Παζάρι του Τομέα Μοντελισμού του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου (Σ.Φ.Σ.), θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, από τις 11:30 μέχρι τις 15:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας, στην οδό Σιδηροδρόμων 1, δίπλα στον Σταθμό Πελοποννήσου.

 Στην έκθεση θα υπάρχουν προς πώληση τεύχη του περιοδικού μας «ΣΙΔΗΡΟΤΡΟΧΙΑ», ημερολόγια καθώς και σιδηροδρομικά βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές.

 Επίσης μοντέλα μηχανών, βαγονιών εμπορικών και επιβατηγών, γραμμές και υλικά για κατασκευή μακέτας. Στην αίθουσα του Τομέα Μοντελισμού του Σ.Φ.Σ. οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν την μακέτα των μοντελιστών μας. Το Μοντελιστικό Παζάρι θα πλαισιώσει Στατική Έκθεση Ιστορικών Μουσειακών Λεωφορείων του Κέντρου Διάσωσης Ιστορικών Μεταφορικών Μέσων (ΚΕΔΙΜΕΜ) στην είσοδο του χώρου, τα οποία θα είναι επισκέψιμα για το κοινό. 

Σε περίπτωση που συμπληρωθεί αριθμός 25 ατόμων, θα πραγματοποιηθεί βόλτα με λεωφορείο μετά το τέλος της εκδήλωσης. Πληροφορίες συμμετοχής: [email protected] 


Συμμετοχή πωλητή στο παζάρι: Δωρεάν για τα οικονομικά ενήμερα μέλη του μοντελιστικού τομέα του ΣΦΣ, 20€ για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. 

Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, στις 13:00 με email στο οποίο θα αναγράφετε ονοματεπώνυμο και κιν. τηλέφωνο επικοινωνίας στη διεύθυνση: [email protected] Για το Δ.Σ. του «Συλλόγου των Φίλων του Σιδηροδρόμου».

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ . Ο Γ.Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ . 

Π. Ράλλης . Φ. Λυκομήτρος

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ