2024-06-05 18:34:48
Φωτογραφία για Μετρό Θεσσαλονίκης: Έτσι είναι το εσωτερικό του σταθμού στη Νέα Ελβετία – Δείτε βίντεο.
Στο εσωτερικό του σταθμού «Νέα Ελβετία» του μετρό Θεσσαλονίκης, ξεναγήθηκαν σήμερα ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για θέματα Υποδομών, Νίκος Ταχιάος, ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Ελληνικό Μετρό Α.Ε., Νικόλαος Κουρέτας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, εκπρόσωποι φορέων και δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης.

thestival.gr

Ο συγκεκριμένος σταθμός θα είναι και ο τερματικός της βασικής γραμμής του μετρό Θεσσαλονίκης, που αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο, όπως επανέλαβε από τη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο τερματικός σταθμός της «Νέα Ελβετία» έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και παραμένουν μόνο μερικές προσθήκες, όπως για παράδειγμα κάποια καθίσματα αναμονής πολιτών στην αποβάθρα.

Η είσοδος στον σταθμό γίνεται με κυλιόμενες σκάλες που αμέσως οδηγούν σε μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων. Αφού οι πολίτες περάσουν από τον ηλεκτρονικό έλεγχο των εισιτηρίων τους θα μεταφερθούν με κυλιόμενες σκάλες προς την αποβάθρα για να επιβιβαστούν στον συρμό.
sidirodromikanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ