2024-07-01 22:31:20
Φωτογραφία για Βασίλης Οικονόμου: Θα δουλέψουμε όλοι μαζί, με στόχο να γίνει το τρένο το δημοφιλέστερο μέσο μετακίνησης, με ασφάλεια και αξιοπιστία
Σήμερα ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Μεταφορές Βασίλης Οικονόμου, αναχώρησε από την Αθήνα προς Θεσσαλονίκη με τρένο όπου και θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιο για τις Υποδομές, Νίκο Ταχιάο.

Τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιο για τις Μεταφορές Βασίλης Οικονόμου, συνόδευσαν ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης.

Ο κ. Οικονόμου δήλωσε: «Ανεβήκαμε στην Θεσσαλονίκη με το τρένο για να συμμετάσχουμε στις συσκέψεις για το Μετρό. Το τρένο θα γίνει το δημοφιλέστερο μέσο μετακίνησης με ασφάλεια και αξιοπιστία! Για αυτό τον στόχο θα δουλέψουμε όλοι μαζί, εργαζόμενοι, διοίκηση και Υπουργείο και θα τον πετύχουμε!»

Ο Υφυπουργός Μεταφορών είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εργαζόμενους και τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας για τα θέματα που αφορούν το τρένο.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ