2024-07-03 14:56:52
Φωτογραφία για Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας: «Το Νοέμβριο θα κοπεί το πρώτο εισιτήριο του Μετρό»
Δοκιμαστική διαδρομή σε όλο το μήκος της βασικής γραμμής, από το αμαξοστάσιο της Πυλαίας μέχρι το Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικό Μετρό Α.Ε., παρουσία των Υφυπουργών Υποδομών και Μεταφορών, Νίκου Ταχιάου και Βασίλη Οικονόμου, για το συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων ώστε το Νοέμβριο να έχει ολοκληρωθεί και η τελευταία φάση του έργου και να παραδοθεί στο επιβατικό κοινό, συμμετείχε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.

Μετά το τέλος της σύσκεψης οι κύριοι Ταχιάος, Οικονόμου και Γκιουλέκας πραγματοποίησαν δοκιμαστική διαδρομή σε όλο το μήκος της βασικής γραμμής, από το αμαξοστάσιο της Πυλαίας μέχρι το Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.

Όπως τόνισε ο κ. Γκιουλέκας: «Το Μετρό είναι ένα εμβληματικό έργο για την πόλη το οποίο οδεύει στην ολοκλήρωσή του. Η έναρξη των δρομολογίων στο τέλος Νοεμβρίου θα βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, συνεισφέροντας στην αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη.

 Σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπως επιβεβαιώνει η πρόσφατη σύσκεψη, αλλά και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, σε λίγους μήνες θα κοπεί το πρώτο εισιτήριο και οι Θεσσαλονικείς και οι επισκέπτες της πόλης θα απολαμβάνουν τα οφέλη ενός έργου που στερήθηκαν για δεκαετίες. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια, οι πολίτες περιμένουν πράξεις».

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ