2012-07-03 18:45:04
Φωτογραφία για Πλημμύρισε με πλαστά αυτοκόλλητα PANINI για το Euro2012 η Ελλάδα!
Μέχρι και πλαστά αυτοκόλλητα PΑΝΙΝΙ για το Euro 2012 κυκλοφορύν στη χώρα μας. Η εταιρεία ενημερώνει τους καταναλωτές της, αλλά και τους πιστούς συλλέκτες της, ότι έχουν βρεθεί να κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά, πλαστά φακελάκια, πιστό αντίγραφο, της συλλογής UEFA EURO 2012. Τα πλαστά, παραχαραγμένα, φακελάκια του UEFA EURO 2012 μοιάζουν με τις αρχικές συσκευασίες φακέλων της Panini, με μόνη εμφανή οπτική διαφορά, ότι τα αυθεντικά έχουν 4 μαύρες γραμμές στις 4 γωνίες επάνω στο φακελάκι. Οι καταναλωτές – συλλέκτες, θα πρέπει να ψάξουν για τις 4 μαύρες γραμμές στις γωνίες των φακέλων. Αν αυτά υπάρχουν, το φακελάκι είναι ένα πρωτότυπο φακελάκι Panini. Εάν αυτά τα σημάδια κοπής δεν υπάρχουν πάνω στα φακελάκια είναι ένα πλαστό προϊόν.

Από το περιεχόμενο των φακέλων είναι επίσης εύκολο να καταλάβει κάποιος την διαφορά μεταξύ των δύο προϊόντων. Οι αυθεντικές συσκευασίες της Panini, περιέχουν αυτοκόλλητα με τη γνωστή υψηλή ποιότητα που έχουν αναδείξει την Panini παγκοσμίως, στην πορεία των 50 χρόνων παρουσίας. Η ποιότητα της εικόνας θα πρέπει να είναι υψηλή, τα χρώματα σαφής και το μείγμα των αυτοκόλλητα στο εσωτερικό των φακέλων διαφορετικά.


Αντιθέτως, μέσα στα πλαστά, φακελάκια οι συλλέκτες θα βρουν κακής ποιότητας αυτοκόλλητα, κακό κομμένα, με εικόνες και τα χρώματα ξεθωριασμένα. Ο συνδυασμός των αυτοκόλλητων στο εσωτερικό των πλαστών φακέλων είναι επίσης κακός, με συχνότητα ομοίων αυτοκόλλητων.

Η Panini, σε συνεργασία με την εταιρία Πήγασος, θα αντικαταστήσει, χωρίς χρέωση, τα πλαστά προϊόντα από τους καταναλωτές.

«Είμαστε πολύ σοκαρισμένοι και λυπημένοι από αυτήν την ανακάλυψη πλαστών UEFA EURO 2012 προϊόντων στην Ελλάδα» ανάφερε ο Huw Price, Panini Export Manager, υπεύθυνος Εξαγωγών της εταιρείας για την Ελλάδα. «Πάνω απ 'όλα είμαστε απογοητευμένοι επειδή το πρόβλημα επηρεάζει πολλά μικρά παιδιά που συλλέγουν τα αυτοκόλλητα μας, αλλά και πολλούς ενήλικες που τα αγοράζουν τακτικά για τον εαυτό τους ή για τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Οι συλλέκτες Panini μικροί και μεγάλοι δικαιούνται να αναμένουν από την PANINI την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων της, μετά από πολλά χρόνια στην Ελληνική αγορά. Τα πλαστά προϊόντα υπολείπονται κατά πολύ αυτού του προτύπου».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΜΑ Ο ΝΙΝΗΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΜΑ Ο ΝΙΝΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ