2012-07-04 09:42:13
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ... ΤΡΕΞΙΜΟ!
Σήμερα οι νταμπλούχοι Ελλάδας ξεκινάνε την προετοιμασία τους, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να είναι έτοιμος να ξεκινήσει δουλεία με τους νέους παίκτες του.

Για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ξεκινάνε τα... βάσανα για την προετοιμασία της νέας χρονιάς. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα ξεκινήσει την προπόνηση με τους παίκτες του, με τους οποίους μετά από δύο ημέρες θα ταξιδέψει στην Αυστρία και το Άχενκιρχ για να πέσουν πολλά χιλιόμετρα από τους ερυθρόλευκους.

Για 12 ημέρες θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός στα βουνά της Αυστρίας, όπου στις 15 του μήνα θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς, οι οποίοι λόγω EURO είχαν περισσότερες μέρες άδεια. Το πρώτο φιλικό, λοιπόν, επί αυστριακού εδάφους θα γίνει στις 14/7 απέναντι στην Άιντραχτ Μπράουσβινγκ, ενώ δύο ημέρες μετά θα αντιμετωπίσει την Αλάνια.

Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στη βάση τους, μέχρι και να αναχωρήσουν ξανά για την Πορτογαλία στις 22 Ιουλίου, όπου θα δώσουν άλλα τρία φιλικά με Μπράγκα (26/7), Νιούκαστλ (27/7) και Σετούμπαλ (δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία).

Άλλα δύο φιλικά θα υπάρξουν μέσα στον Αύγουστο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα (25 ή 26/8). Το ένα εξ αυτών θα γίνει στη μνήμη του Αλκέτα Παναγούλια και το άλλο όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τους Ιταλούς, θα είναι κόντρα στην Νάπολι στις 19 Αυγούστο στο «Σαν Πάολο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ