2012-07-05 21:06:05
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Τσαμπουκάς αλλοδαπός σε δημοτικούς αστυνομικούς
Συνεχίζονται οι έλεγχοι της δημοτικής αστυνομίας Πρέβεζας για την πάταξη του παρεμπορίου που έχει κατακλύσει όχι μόνο την πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Στα πλαίσια αυτά ένα περιστατικό συνέβη σήμερα... στην περιοχή της Κυανής Ακτής όταν δημοτικοί αστυνομικοί σταμάτησαν αλλοδαπό προκειμένου να τον ελέγξουν για τα πράγματα που μετέφερε.

Ο αλλοδαπός όμως αποδείχθηκε "τσαμπουκάς" και αρνήθηκε κάθε έλεγχο, γεγονός που φανερώνει το ότι όλοι αυτοί αδιαφορούν μπροστά και στους νόμους αλλά και στα αρμόδια όργανα, προκαλώντας πολλές φορές με την στάση τους.

Όμως ο εν λόγω αλλοδαπός δεν συμπεριφέρθηκε το ίδιο σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν αμέσως μόλις ειδοποιήθηκαν από τους δημοτικούς αστυνομικούς και αναγκάστηκε να επιδείξει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.

Βέβαια το εμπόρευμα που μετέφερε και επρόκειτο να διαθέσει στην αγορά της Πρέβεζας κατασχέθηκε και θα ακολουθηθεί όλη η διαδικασία προκειμένου να καταστραφεί.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα πλαίσια άσκησης των αρμοδιοτήτων που αφορούν την παράνομη διακίνηση προϊόντων άνευ σχετικής αδείας, την πώληση αμφιβόλου γνησιότητας αντικειμένων στα διοικητικά όρια του Δήμου Πρέβεζας η Δημοτική Αστυνομία της Πρέβεζας έχει προβεί από την αρχή της χρονιάς σε κατάσχεση και καταστροφή άνω των 3000 αντικειμένων όπως CD’S , DVD’S , είδη μπιζού, ομπρέλες , γυαλιά κ.τ.λ.

pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ