2012-07-07 14:42:12
Φωτογραφία για Αλονσο ταχύτερος στο 3ο σκέλος
Ο Φερνάντο Αλόνσο έφερε τη Ferrari στην κορυφή της τρίτης και τελευταίας περιόδου ελεύθερων δοκιμών του GP Μ. Βρετανίας, η οποία έγινε σε στεγνή πίστα.

Ο καλύτερος χρόνος του ισπανού ήταν στο 1:32.167, αφήνοντας 0,153" πίσω του τον Τζένσον Μπάτον της McLaren.

Ακόμα τέσσερα εκατοστά του δευτερολέπτου πιο αργός ήταν ο Ρομέν Γκροζάν της Lotus, ο οποίος πήρε την τρίτη θέση μπροστά από τη Red Bull του Σεμπάστιαν Φέτελ.

Στις θέσεις 5 και 6 βρέθηκαν οι ομόσταβλοι των Γκροζάν και Μπάτον, Κίμι Ράικονεν και Λιούις Χάμιλτον, ακολουθούμενοι από τη Williams του Πάστορ Μαλντονάντο, τους δύο οδηγούς της Sauber και τον Νίκο Χούλκενμπεργκ της Force India.

Να σημειωθεί ότι οι 10 πρώτοι στην κατάταξη απείχαν λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο μεταξύ τους, ενώ η κορυφαία 6άδα καλύφθηκε από μόλις 0,3".

Η διάρκεια μιας ώρας διαδικασία ήταν και η μοναδική ευκαιρία των ομάδων για δοκιμές με σλικ λάστιχα, έπειτα από τις δύο μουσκεμένες περιόδους της Παρασκευής (6/7).

Πάντως η βροχή δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνισή της στο Σίλβερστοουν κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών, οι οποίες ξεκινούν στις 15:00GR (απευθείας μετάδοση OTE TV Sport 1).
sport.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ