2012-07-17 14:18:08
Φωτογραφία για Στην Ούνικς κι ο Βουγιούκας
Ο Ίαν Βουγιούκας αποχαιρετά και αυτός τον Παναθηναϊκό καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, υπογράφει στην Ούνικς Καζάν.

Ο 27χρονος σέντερ είχε στα χέρια του εδώ και καιρό πρόταση από τη ρωσική ομάδα, αλλά περίμενε να δει εάν θα προέκυπτε κάτι καλύτερο. Αφού ζύγισε όλες τις προτάσεις που είχε  και τις παραμέτρους αυτών, φαίνεται πως το πήρε απόφαση και θα είναι και αυτός, μετά τον Κώστα Καϊμακόγλου, κάτοικος Καζάν τη νέα σεζόν.

Ο διεθνής σέντερ μετά τις δύο εξαιρετικές σεζόν που έκανε με τους «πράσινους» κατακτώντας τα πάντα (Πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα την πρώτη χρονιά και Κύπελλο τη δεύτερη) ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του στο… μπασκετικό χρηματιστήριο. Τη σεζόν που τελείωσε ο ύψους 2.12 σέντερ είχε 7,2 πόντους μέσο όρο και 2,2 ριμπάουντ σε 23 ματς στην Ευρωλίγκα ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε 9 πόντους και 3,3 ριμπάουντ σε 22 παιχνίδια.

Για τον 27χρονο σέντερ ενδιαφέρθηκε έντονα και η Μάλαγα, αλλά τελικά αυτή που κέρδισε την υπογραφή του είναι η Ούνικς Καζάν. Έτσι οι Έλληνες που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στη ρωσική ομάδα θα είναι σίγουρα δύο και ίσως ο αριθμός να... μεγαλώσει τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ