2012-07-17 20:20:14
Φωτογραφία για ΕΣΡ: MEGA και ALPHA εξαφάνισαν Χρυσή Αυγή και Ανεξάρτητους Έλληνες
Τσακάλια! Το ΕΣΡ μόλις μετά απο 2 μήνες διαπίστωσε οτι το MEGA και ο ALPHA έπαιζαν παιχνίδια κατά συγκεκριμμένων κομμάτων στις δυο προεκλογικές περιόδους. Παίρνουν άραγε και επίδομα για την ταχύτητα τους;;

Πιο συγκεκριμμένα σε ανακοίνωση τους αναφέρουν: "Η ολομέλεια του ΕΣΡ προέβη σε διαπίστωση παραβίασης της πολιτικής πολυφωνίας για το μεσοδιάστημα των εκλογών καθώς και ότι πρέπει να ανοιχτεί φάκελος έναντι του σταθμού ALPHA για μείωση της προβολής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και των Οικολόγων-Πρασίνων, καθώς και στο MEGA για τα ίδια κόμματα αλλά και τη Χρυσή Αυγή."

Δείτε όλη την ανακοίνωση:

"Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, ενέκρινε την μεταβίβαση του ρ/φ σταθμού «Ραδιοηχώ», νομού Ξάνθης, η οποία μεταβιβάστηκε από την Αναστασία Σαρχοζόγλου στην Κωνσταντίνα Κατσαντρίδρου, έναντι 12.000 ευρώ. Ο ρ/φ σταθμός «Orange» νομού Αργολίδας, μεταβιβάστηκε από την Ευαγγελία Κοντογιάννη προς τον Μιχάλη Σιγαλά, έναντι 1.500 ευρώ, ενώ ο ρ/φ σταθμός «Μεγαλόνησος» νομού Ρεθύμνου από τον Γεώργιο Βρανά στον Γρηγόριο Γαλονάκη, έναντι 3.000 ευρώ.


Η μέτοχος LAXY Greek Investments πώλησε, συνολικά, 380.000 μετοχές έναντι συνολικού ποσού 1.793.600 ευρώ, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 4,75% και δεν συμμετέχει πλέον σε κανένα ποσοστό στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας Ελεύθερη Τηλεόραση. Η COMMERΖBANK AG FRANKFURT IB αγόρασε τις 380.000 μετοχές, η μεταβίβαση όμως δεν εγκρίθηκε.

Επίσης, το ΕΣΡ έκανε σύσταση για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση στον σταθμό ΑΝΤ1, για διαφημιστική προβολή 13 λεπτών αντί των προβλεπόμενων 12 λεπτών.

Επιβλήθηκε στο «Ράδιο Ζυγός» νομού Τρικάλων, πρόστιμο 3.000 ευρώ για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση, πρόστιμο 20.000 ευρώ στον ΑΝΤ1 για πρόγραμμα που μεταδόθηκε μεσημβρινή ώρα με βραδινή σήμανση στις 6.3.2012, πρόστιμο 60.000 ευρώ στον σταθμό «Αρχιπέλαγος» νομού Λέσβου για τυχερό τηλεπαιχνίδι, πρόστιμο 80.000 ευρώ στο «Κίδων TV» νομού Χανίων για το τυχερό τηλεπαιχνίδι «call for cash». Πρόστιμο 100.000 ευρώ επιβλήθηκε επίσης στον ΤRΤ νομού Λαρίσης για το ίδιο ακριβώς τηλεπαιχνίδι.

Επίσης, η ολομέλεια του ΕΣΡ προέβη σε διαπίστωση παραβίασης της πολιτικής πολυφωνίας για το μεσοδιάστημα των εκλογών καθώς και ότι πρέπει να ανοιχτεί φάκελος έναντι του σταθμού ALPHA για μείωση της προβολής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και των Οικολόγων-Πρασίνων, καθώς και στο MEGA για τα ίδια κόμματα αλλά και τη Χρυσή Αυγή.

Τέλος, αναφορικά με παλαιότερη καταγγελία εργαζομένων του ALTER στο ΕΣΡ για παραβίαση προσωπικών δεδομένων τους από τον σταθμό CONTRA CHANNEL (εκπομπή ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ με τον Σ. Χίο στις 28.1.2012) και συγκεκριμένα όσον αφορά στη δημοσιοποίηση των μισθών των εργαζομένων, μετά από εισήγηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποφασίστηκε να μπει η υπόθεση στο αρχείο, καθώς διαπιστώθηκε πως τα συγκεκριμένα στοιχεία δεν είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και δεν αποτελούν προϊόν κλοπής από δικογραφία."
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ