2012-07-18 08:45:13
Φωτογραφία για Αυτοκτονίες και Μ.Μ.Ε.
Όσο και αφελής να ήταν κάποιος, ποτέ δεν θα πίστευε ότι με την Κυβέρνηση που προέκυψε, θα λυνόταν τα προβλήματα...θα σταθεροποιούταν οι μισθοί και οι συντάξεις, θα επικρατούσε κλίμα αισιοδοξίας, θα πλέαμε σε πελάγη ευτυχίας.

Η επέλαση στα κεκτημένα συνεχίζεται, το σύστημα υγείας παρουσιάζεται αναιμικό και επικίνδυνο για όλους τους ασφαλισμένους, η προστασία των πολιτών μακάβριο ανέκδοτο, η κατάθλιψη των πολιτών εφιάλτης.

Και το υπέρτατο αγαθό, η ζωή μας, θυσιάζεται στον βωμό των επαχθών μέτρων, της ασύδοτης εχθρότητας που αντιμετωπιζόμαστε από ελληνικά και ξένα κέντρα εξουσίας, της ευθύνης που μας φορτώνουν στους ισχνούς ώμους μας, δίκην γαιδάρων με υπερβολικό φορτίο σε ανηφοριά.

Έντιμοι οικογενειάρχες, με μεγάλη αξιοπρεπή πορεία ζωής, βετεράνοι της ζωής, με τις τρομοκρατικές συνέπειες της κρίσης στους ευάλωτους οργανισμούς τους, απελπισμένοι γονείς αυτοπυρπολούνται, σαλτάρουν από ρετιρέ-σαν κυνηγημένοι κλέφτες-, κρεμιούνται από σαθρά δέντρα, συμπληρώνοντας τη νεκρή φύση. –


Παρατηρητές ευαίσθητοι έβλεπαν επί σειρά ετών ,αγκαλιασμένη σφιχτά όλη την συνηθισμένη Ελληνική οικογένεια να προσπαθεί να ανταπεξέλθει, το δάκρυ και τον πόνο να στάζουν στο μεσημεριανό στερημένο φαγητό, την κούραση να είναι εμφανής πάνω στους σκληρά εργαζόμενους και ελάχιστα αμειβόμενους.

Η απελπισία , αυξανόμενη συνεχώς, με χειρουργική ακρίβεια, οδηγεί σε τετελεσμένες και ανεπανόρθωτες πράξεις.

Οι πραγματικοί δράστες , αποποιούμενοι τις ευθύνες τους, σαδιστικά καταγράφουν τις αυτοχειρίες σε στατιστικές συγκρίσεις, αποστασιοποιούμενοι από τις ενοχές τους.

Οι αντοχές των Ελλήνων ελάχιστες, ο ψυχισμός τους ανισόρροπος, εύκολο το θλιβερό τέλος.

Και τα Μ.Μ.Ε , άψυχα, κυνικά, με τους αντάξιους εκπροσώπους τους, απαξιώνουν τους αυτόχειρες, τους ξανασκοτώνουν, αναίσθητα μπροστά στο δράμα.

Οι δημοσιογράφοι-πιστοί στις εντολές των αφεντικών τους- παίζουν με τις ανθρώπινες τραγωδίες, αυξάνουν την ακροαματικότητα και την αναγνωσιμότητα των πελατών-πολιτών,βάζοντας υποψηφιότητα για ανώτερες θέσεις.

Οι εξουσίες σιωπούν ένοχα, η Εκκλησία εύχεται την επίλυση των προβλημάτων, το φαγοπότι καλά κρατεί για ορισμένους και η ελπίδα χάνεται στο βαθύ τούνελ.

http://www.briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Μόνο ενωμένοι θα πετύχουμε»!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Μόνο ενωμένοι θα πετύχουμε»!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ