2012-08-02 16:16:18
Φωτογραφία για ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ...ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ!
Tις τελευταίες μέρες έχω θορυβηθεί δε σας κρύβω Διαβάζω για το...έπος της Σκωτίας, για το νέο... Λέτο, για την... άνθιση του τριφυλλιού στη Σκωτία, για το...σεντόνι και λέω, κρίμα ρε γαμώτο έχασα ματσάρα προχθές που δεν είδα το κατόρθωμα του ΠΑΟ.

Σήμερα λοιπόν, έπεσα τυχαία πάνω στις δηλώσεις του Σάιμον Ράμστεν της Μάδεργουελ που λέει ότι δεν φοβάται τον Παναθηναϊκό και πως μαζί με τους συμπαίκτες του θα κυνηγήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης που έχουν.

Μα καλά, όταν χάνεις 0-2 στην έδρα σου και με... τόσα καλά λόγια που διαβάζω 2 μέρες τώρα από τους αντικειμενικούς, τι ελπίδες να κυνηγήσεις κόντρα στην ομάδα του... Σισοκό που έγινε... κάτι από Λέτο έως Μαραντόνα και από Μέσσι έως Ρονάλντο κόντρα στους...Σκωτσέζους;

Ας δούμε τι δήλωσε όμως ο παίκτης της Μάδεργουελ:

«Όλοι ήμασταν απογοητευμένοι στα αποδυτήρια. Πήγαμε καλά στον αγώνα κι αν δεν ήξερες σε ποιο πρωτάθλημα παίζει η κάθε ομάδα, δεν θα μπορούσες βάσει της εικόνας του αγώνα να μαντέψεις εύκολα. Δυστυχώς το δεύτερο γκολ μάς σκότωσε. Αν παρέμενε το 1-0, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για μας στον επαναληπτικό. Ποτέ δεν ξέρεις όμως τι μπορεί να γίνει.


Έχοντας αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό τηνΤρίτη, νιώθουμε πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα τα δώσουμε όλα στη ρεβάνς. Πρέπει να πιστέψουμε ότι η πρόκριση είναι ακόμη ανοιχτή και δεν έχει νόημα να πάμε στην Αθήνα θεωρώντας πως όλα έχουν τελειώσει. Αν πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ στην Αθήνα, ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει; Δείξαμε στο πρώτο ματς ότι μπορούμε να τους απειλήσουμε. Μπορεί να μας έβαλαν δύο γκολ, αλλά πιστεύω πως δεν έδειξαν κάτι σπουδαίο. Αν προηγηθούμε, θα τους φορτώσουμε με άγχος. Ακόμη κι αν αποκλειστούμε, πάντως, θα έχουμε τοEuropa League».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ