2012-03-06 14:58:34
Φωτογραφία για Ο Αγάπανθος
Source: beachbrights.blogspot.com via Katia on PinterestΟ Αγάπανθος είναι βολβός, που όταν τον φυτέψετε, θα βγάλει αυτά τα υπέροχα άνθη που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Αν και κατάγεται από τη Νότια Αφρική, οι επιστήμονες του έδωσαν ελληνικό όνομα, αφού το Αγάπανθος προέρχεται από τις λέξεις 'αγάπη' και 'άνθος'.

Ο Αγάπανθος, θέλει πολύ φως και όχι πολύ νερό και αν στον κήπο έχετε κατασκευές με βράχια, να τον συμπεριλάβετε. Δεν είναι δύσκολο φυτό, βάλτε ένα βολβό σε ένα γλαστράκι και θα νιώσετε χαρά να τον δείτε να μεταμορφώνεται σ' αυτό το υπέροχο  λουλούδι.

Η κηπουρική είναι δημιουργία, κάνει καλό στην ψυχολογία σας, αφαιρεί το στρες και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις, αφού αυτή έρχεται με την πείρα που αποκτάει κανείς Source: beachbrights.blogspot.com via Katia on PinterestSource: beachbrights.blogspot.com via Katia on PinterestSource: beachbrights.blogspot.com via Katia on PinterestSource: beachbrights.blogspot.com via Katia on PinterestSource: beachbrights.blogspot.com via Katia on Pinterest


Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας να χαρούν κι αυτοί

Κάντε κλικ για να λαβαίνετε τα κόλπα με Email

Ακούστε μας: 

- Σαββατοκύριακα στο Ράδιο9, στους 98,9 στις 13.45- Δευτέρα + Τρίτη στον ΡΣ Λήμνου FM100 (13.30-14.00)

Το MeaColpa.gr προστατεύεται από άδεια Creative Commons.

Eπιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρεωτική προσθήκη link στην πηγή

↑ Grab this Headline Animator MeaColpa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Για δροσερή αναπνοή - 5 -
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Για δροσερή αναπνοή - 5 -
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ