2012-08-19 01:15:03
Φωτογραφία για Η Ελλάδα δεν θα εγκαταλείψει την Ευρωζώνη
Η Ελλάδα δεν θα εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Jean-Claude Juncker, λίγες μέρες πριν από τη... συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

«Όχι, δεν πιστεύω πως θα συμβεί κάτι τέτοιο» δήλωσε ο Juncker στην αυστριακή εφημερίδα «Tiroler Tageszeitung Austrian», απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Δεν θα συμβεί... Εάν η Ελλάδα αρνηθεί τη δημοσιονομική εξυγίανση και τις δομικές μεταρρυθμίσεις, τότε θα σκεφτούμε αυτήν την ερώτηση (της ελληνικής εξόδου). Αλλά, επειδή πιστεύω ότι η Ελλάδα θα προσπαθήσει να εντείνει τις προσπάθειές της για να ανταποκριθεί στους στόχους, δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε ότι θα συμβεί αυτό το σενάριο» πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως ο Juncker θα συναντηθεί με τον Α. Σαμαρά στην Αθήνα την Τετάρτη, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ζητήσει περισσότερο χρόνο για την επίτευξη των προγραμματισμένων στόχων.

Την Παρασκευή, ο κ. Σαμαράς θα μεταβεί στο Βερολίνο, για να συναντήσει τη Γερμανίδα καγκελάριο Angela Merkel, μία μέρα πριν ταξιδέψει στο Παρίσι, όπου θα έχει συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Francois Hollande, ενώ Merkel και Hollande θα συναντηθούν την Πέμπτη στο Βερολίνο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η νέα μόδα του one night stand
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η νέα μόδα του one night stand
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ