2012-03-18 00:00:06
Φωτογραφία για ΠΑΤΡΑ: Καταδικάστηκαν Ελληνίδες… γιατί έκλεβαν αλλοδαπές!
Οι Ελληνίδες έκλεβαν τις αλλοδαπές. Πρόκειται για δύο περιστατικά που τις προηγούμενες ημέρες απασχόλησαν στις δικαστικές αίθουσες της Πάτρας. Και ενώ είναι δύο ξεχωριστές περιπτώσεις εν τούτοις είναι πανομοιότυπες και συγκέντρωσαν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την πλευρά του ακροατηρίου. Ενδιαφέρον που δικαιολογημένα αυξήθηκε μιας και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη γενική αντίληψη που υπάρχει πως οι... αλλοδαποί είναι εκείνοι που απλώνουν το χέρι τους.

Αντιθέτως σε αυτές τις δύο περιπτώσεις ο συγκεκριμένος μύθος καταρρίπτεται. Η πρώτη από τις δύο υποθέσεις μάλιστα εκδικάστηκε από το τριμελές πλημμελειοδικείο της Πάτρας στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Κι αυτό μετά τη σύλληψη της νεαρής ελληνίδας η οποία εργαζόταν ως υπάλληλος στο κατάστημα (τυροπιτάδικο) που λειτουργεί μία Αλβανίδα 45 ετών σε δυτική συνοικία της Πάτρας. Η 32χρονη εργαζόμενη απασχολείτο για πάνω από ένα εξάμηνο στο μαγαζί και χειριζόταν την ταμειακή μηχανή στις συναλλαγές με τους πελάτες
. Όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα η ιδιοκτήτρια αντελήφθη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα έσοδά της. Προσπαθούσε να τσεκάρει ψάχνοντας μέρα παρά μέρα το ταμείο, διαπίστωνε ότι έμπαινε μέσα πολλά χρήματα, αλλά ήταν αδύνατο να εντοπίσει πού ακριβώς γινόταν το λάθος. Οι μέρες περνούσαν και η χασούρα γινόταν όλο και μεγαλύτερη. Είχε φθάσει μάλιστα στο σημείο να υπολογίζει ότι σε χρονικό διάστημα τρεισήμισι μηνών περίπου έλειπαν κοντά στις 10.000 ευρώ! Έτσι άρχισε να υποψιάζεται την Ελληνίδα υπάλληλό της. Και για να μην την κατηγορήσει αδίκως, τοποθέτησε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο της αποκάλυψε όλη την αλήθεια. Οι κάμερες δηλαδή κατέγραψαν την 32χρονη υπάλληλο ενώ έβγαζε χρήματα από την ταμειακή μηχανή και τα έβαζε στην τσέπη της. Κι αυτή η κίνηση γινόταν... πολλές φορές την ημέρα! Έτσι υπέβαλε εναντίον της μήνυση και η υπόθεση έφθασε στα δικαστήρια, αν και δόθηκε αναβολή και θα εκδικαστεί εκ νέου σε δύο εβδομάδες.

Η αφεντικίνα... έκλεβε την καθαρίστρια!Ένα δεύτερο περιστατικό έχει να κάνει με μία Βουλγάρα καθαρίστρια και μία Ελληνίδα ιδιοκτήτρια σπιτιού. Η δεύτερη είχε αναθέσει τον καθαρισμό του σπιτιού της στην πρώτη, μόνο που παρ' ό,τι οικοδέσποινα μάλλον δεν μπορούσε να αντισταθεί στον πειρασμό της κλοπής. Η Βουλγάρα έφυγε δύο φορές από το σπίτι και αργότερα διαπίστωσε ότι έλειπαν αντικείμενα από την τσάντα της. Μάλιστα τη δεύτερη φορά είχε κάνει «φτερά» και ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ... Έτσι την επόμενη παραφύλαξε και έπιασε στα πράσα την ιδιοκτήτρια του σπιτιού να βάζει το χέρι στην τσάντα ενώ νόμιζε πως η αλλοδαπή βρισκόταν στο σαλόνι και καθάριζε! Η αλλοδαπή υπέβαλε μήνυση στην Ελληνίδα και η υπόθεση επρόκειτο να εξεταστεί από το αρμόδιο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο δόθηκε αναβολή στην πρώτη ακροαματική διαδικασία η οποία θα επαναληφθεί στα μέσα Μαΐου.

 http://kapistri.blogspot.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ