2012-08-24 21:37:20
Φωτογραφία για «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΝΤΙΝΑΜΟ»
Με αφορμή το φιλικό παιχνίδι με τη Ντιναμό Μπάνκο της Σαρδηνίας, που θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου, γράφονται αποθεωτικά σχόλια για τον μπασκετικό Ολυμπιακό από τα ΜΜΕ της γειτονικής χωρας

Πιο συγκεκριμένα το site "sardegnaoggi.it" γράφει ύμνους για τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, τον οποίο χαρακτηρίζει «απόλυτη κορυφή της Ευρώπης».

«Δείγματα από την Ελλάδα και την Ευρώπη στις 12 Σεπτεμβρίου στο «PalaSerradimigni» του Σάσαρι. Οι «biancoblu» άλλη μια φορά πρωταγωνιστούν φέρνοντας στην πόλη για ένα τουρνουά την κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Στις 12 Σεπτέμβρη 2012, στις 20:30, η Ντιναμό Μπάνκο της Σαρδηνίας θα κοντραριστεί με την ομάδα που αντιπροσωπεύει σήμερα την απόλυτη κορυφή στην Ευρώπη: τον Ολυμπιακό Πειραιά. Ένα πραγματικά μεγάλο γεγονός με το μεγάλο πρωταγωνιστή και νικητή της τελευταίας Ευρωλίγκα. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασσίας, 12 Σεπτεμβρίου, στο παρκέ του «PalaSerradimigni», ο Τράβις Ντίενερ και οι φίλοι του αντιμετωπίζουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης και την Ελλάδα, ένα πραγματικό θωρηκτό, που πέρυσι είχε παίξει εναντίον της Ντιναμό. Η ελληνική ομάδα έχει αποδεχθεί την πρόσκληση με μεγάλη ειλικρίνεια και ενθουσιασμό και οι παίκτες της είναι έτοιμοι να δώσουν μια νέα παράσταση αστέρων στο Σάσαρι.


Είναι μια πρόκληση διεθνούς επιπέδου και μέρος του σχεδίου του προέδρου των «biancoblu» Στέφανο Σαρντάρα, ο οποίος ήταν πάντα οπαδός του μπάσκετ και διευθύνων σύμβουλος από την αρχή της περασμένης σεζόν της Σάσσαρι. Είναι ένα σχέδιο που επιτρέπει στην Ντιναμό να πάει πέρα από τα όρια του νησιού και να πρωταγωνιστήσει στο τερέν και στις κερκίδες, να κατακτήσει το πρωτάθλημα μπάσκετ και όλα όσα σχετίζονται με αυτό», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ