2012-03-18 14:19:29
Φωτογραφία για Νέα ρεκόρ στην Μπαρτσελόνα
Ασταμάτητα είναι τα ρεκόρ για τους... ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα με τους Λιονέλ Μέσι και Αντρές Ινιέστα να προσθέτουν ακόμα ένα.

Ακόμα ένα τέρμα σημείωσε ο Λιονέλ Μέσι στο φετινό πρωτάθλημα για την Μπαρτσελόνα, φτάνοντας τα 31, όντας ένα πίσω από  τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Αργεντινός αστέρας πέτυχε το δεύτερο τέρμα των «μπλαουγκράνα» και έκανε νέο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα έφτασε τα 13 τέρματα σε διάστημα ενός μήνα (19 Φεβρουαρίου – 13 Μαρτίου) κάτι που δεν έχει καταφέρει ξανά στο παρελθόν. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα δεν αγωνίστηκε και στην αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ Χιχόν που ήταν τιμωρημένος.

Μάλιστα, θέλει ακόμα δύο τέρματα για να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, έχει 51 τέρματα και υπολείπονται δύο για την περυσινή του σεζόν που είχε 53.

Ο Μέσι, βρίσκεται πολύ κοντά στο να σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ. Στο πρωτάθλημα Ισπανίας έχει πετύχει 151 τέρματα και θέλει ακόμα τρία για να ξεπεράσει τον Σέζαρ Ροντρίγκεζ και να γίνει ο πρώτος σκόρερ των Καταλανών στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζιόν.


Αήττητη με Ινιέστα

Τον Εμίλιο Μπουτραγκένιο ισοφάρισε ο Αντρές Ινιέστα. Ο Καταλανός μέσος, παραμένει αήττητος για 50 αναμετρήσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα και έφτασε το ρεκόρ του ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή, ήταν η 42η νίκη του στα τελευταία 50 παιχνίδια.

Η τελευταία του ήττα, ήταν στις αρχές της περυσινής σεζόν, όταν οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν 2-0 στο «Καμπ Νου» από την Χέρκουλες. Πλέον, για να κάνει το δικό του ρεκόρ, θα πρέπει η Μπαρτσελόνα να μην ηττηθεί απέναντι στη Γρανάδα στο «Καμπ Νου» την επόμενη Τετάρτη.
onsports.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ