2012-08-31 19:51:23
Φωτογραφία για Γαλατσόπουλος: «200.000 ευρώ από Κοντομηνά»
Με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 200.000 ευρώ θα χορηγήσει τον ΠΑΟΚ ο Δημήτρη Κοντομηνά, στη συνεργασία που οι δύο πλευρές επισημοποίησαν πριν από δύο ημέρες. Αυτό αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, αναλύοντας τις προοπτικές αυτής της συμφωνίας για τον «δικέφαλο», μέσω του «Metropolis».

«Είναι μια τεράστια επιτυχία, σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Μάνος ο Μαλέλης, μας έφερε σε επαφή, τον πείσαμε με διάφορες ενέργειες, να εμπλακεί και να είναι ο κύριος χορηγός του μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αρχικά έβαλε κάποιους προβληματισμούς σχετικά με το ότι πηγαίνει από μια ομάδα της πόλης σε άλλη, του είπαμε όμως για τη δυναμική του κόσμου, για την τεράστια προβολή των εταιριών του μέσα απ' τον ΠΑΟΚ, οπότε υπογράψαμε και προγραμματίζουμε το πως θα προβληθούν καλύτερα οι εταιρίες του», σημείωσε αρχικά ο Γαλατσόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Μας ρώτησε τι σχεδιάζουμε για την ομάδα, του εξηγήσαμε ότι στόχος μας είναι η εξυγίανση του ΠΑΟΚ και συμφώνησε μαζί μας πως έτσι πρέπει να προχωρήσουμε. Δίνει μια τεράστια βοήθεια στην ομάδα και εξαρτάται από εμάς το πως θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα και από εμάς εξαρτάται αν θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Η χορηγία αφορά ένα ποσό της τάξης των 200 χιλιάδων ευρώ και μας προσδίδει προοπτική σημαντική για την ομάδα όμως θα πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ που μπορεί να μας δώσει πολύ μεγάλη δύναμη και όλοι το γνωρίζουν αυτό».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ