2012-09-03 04:54:06
Φωτογραφία για «Γατίσια μάτια» για πρωϊνό μακιγιάζ; Γιατί όχι!
Ένα σαγηνευτικό look που λατρεύουν όλες οι γυναίκες γιατί κάνει τα μάτια πιο μεγάλα με έντονο βλέμμα, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και είναι πολύ sexy. Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα ματιών και το σημαντικότερο είναι ότι μειώνει την όψη των πρηξιμάτων κάτω από τα μάτια.

Τα αμυγδαλωτά μάτια είναι το ιδανικότερο σχήμα ματιών για αυτό το look χωρίς να γίνει καμία διόρθωση, παρ’ όλα αυτά με λίγες διορθώσεις μπορείτε να δημιουργήσετε το απόλυτο γατίσιο βλέμμα και στα υπόλοιπα σχήματα ματιών. Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρω ότι στο μακιγιάζ γατίσια μάτια, το υπόλοιπο πρόσωπο πρέπει να είναι σε απαλούς φυσικούς τόνους, με το ρουζ και τα χείλη βαμμένα σε αποχρώσεις του μπεζ – ροζ.

Βήμα 1ο:

Επιλέξτε το σωστό προϊόν για το περίγραμμα. Αν χρησιμοποιήσετε ένα ξηρό μολύβι ματιών δεν πρόκειται να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, επιλέξτε ένα μαλακό και κρεμώδες μολύβι ματιών που να γλιστράει πάνω στο δέρμα ή καλύτερα ένα eyeliner σε υγρή ή κρεμώδη μορφή και παχιά υφή. Για να κάνετε το περίγραμμα σωστά χρειάζεται αρκετή συγκέντρωση και εξάσκηση.


Βήμα 2ο:

Υπολογίστε το σχήμα των ματιών σας. Στο ιδανικό σχήμα ματιών που είναι τα αμυγδαλωτά, ακολουθείτε τη φυσική καμπύλη των ματιών σας. Τι γίνεται όμως όταν έχετε διαφορετικό σχήμα ματιών όπως για παράδειγμα καθοδικά μάτια; Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να διαγράψετε το περίγραμμα λίγο πιο πάνω από τη φυσική γραμμή του περιγράμματος – από τη μέση του άνω βλεφάρου και μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού. Αν τα μάτια σας είναι στρογγυλά τότε τοποθετήστε το eyeliner όπως και στα καθοδικά μάτια αλλά θα αρχίσετε να διαγράφετε το περίγραμμα από τη μέση του βλεφάρου και προς την εξωτερική γωνία. Αν είσαστε αρχάριες, κάντε μερικά πειράματα για να καταλήξετε στο ιδανικό για εσάς περίγραμμα.

Βήμα 3ο:

Κάντε το περίγραμμα. Χρησιμοποιώντας ένα μολύβι ματιών ή το πινέλο eyeliner, ξεκινήστε να διαγράφετε το περίγραμμα από την εσωτερική γωνία των ματιών ακριβώς στις ρίζες των βλεφαρίδων και σύρετε το προς την εξωτερική γωνία. Η γραμμή του eyeliner πρέπει να ξεκινάει λεπτή και να γίνεται πιο παχιά όσο προχωράτε προς την εξωτερική γωνία όπου τελειώνει η γραμμή των βλεφαρίδων. Το δύσκολο μέρος πέρασε, τώρα πρέπει να κάνετε την μύτη του eyeliner. Κρατήστε την μύτη του μολυβιού ή του πινέλου λίγο πιο πάνω και προς τα έξω από την εξωτερική γωνία των ματιών και διαγράψτε τη μύτη του περιγράμματος ενώνοντας τις δυο γραμμές.

Βήμα 4ο:

Διορθώστε τις ατέλειες. Είναι πολύ πιο εύκολο να διορθώσετε τις ατέλειες προσθέτοντας περισσότερο eyeliner ή μολύβι ματιών παρά να σβήσετε κάποια σημεία στο περίγραμμα. Διορθώστε την γραμμή του eyeliner με απαλές και μικρές πινελιές για να δημιουργήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Tip: Αν την ίδια ημέρα έχετε μια βραδινή έξοδο, μπορείτε να εντυπωσιάσετε με το γατίσιο βλέμμα σας, τοποθετώντας ψεύτικες βλεφαρίδες στην εξωτερική γωνία των ματιών.
jenny
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ