2012-09-03 18:54:41
Φωτογραφία για Κυνηγάει το μπαμ με τον Ντελ Πιέρο ο Ολυμπιακός
Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο επιχειρεί να κάνει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει μία άκρως δελεαστική πρόταση στον πρώην αστέρα της Γιουβέντους, ο οποίος μάλιστα σκέφτεται αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο να πει «si» στους ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρώην άσος της Γιουβέντους έχει στα χέρια του άλλες τέσσερις προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο βλέπει με πολύ καλό μάτι αυτή των Πειραιωτών.

Άλλωστε ο αδερφός του 37χρονου άσου, που είναι και μάνατζέρ του, με δηλώσεις του επιβεβαίωσε την κρούση του Ολυμπιακού, ενώ μάλιστα παραδέχτηκε ότι ο Ιταλός σούπερ-σταρ το σκέφτεται σοβαρά να απαντήσει θετικά στην ελληνική ομάδα.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, καθώς στη μία τα ξημερώματα της Δευτέρας λήγει η προθεσμία της UEFA για να κατατεθούν από τις ομάδες οι λίστες με τους παίκτες, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί τη «σημαία» της Γιουβέντους, που ήταν το ποδοσφαιρικό του... σπίτι για 19 χρόνια (1993-2012). Ο «Μεγαλέξανδρος» του ιταλικού ποδοσφαίρου αποχώρησε από τη «βέκια σινιόρα» αυτό το καλοκαίρι, έχοντας σε 513 ματς 208 γκολ.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ