2012-09-12 23:25:04
Φωτογραφία για Π. Καμμένος: «Η συγκυβέρνηση εξαπάτησε το λαό»
Και νέα επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται πραγματοποιώντας... επίσκεψη στη ΔΕΘ. 

Ο κ. Καμμένος είπε ότι «ο ελληνικός λαός εξαπατήθηκε από τα κόμματα της συγκυβέρνησης», ενώ χρησιμοποίησε ιδιαίτερα βαρείς χαρακτηρισμούς αναφερόμενος στον κ. Σαμαρά. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για «απατεώνα πρωθυπουργό», σημειώνοντας ότι πέρσι μιλούσε από την Έκθεση της Θεσσαλονίκης για αύξηση των εισοδημάτων των μικροσυνταξιούχων, για μη περικοπές, για ανάπτυξη και για 18 μέτρα.

«Με τις ανακοινώσεις στο Ζάππειο Ι, ΙΙ, ΙΙΙ το μόνο που έκανε ήταν να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό για να πάρει την ψήφο του, το ίδιο έκανε και ο κ. Κουβέλης», είπε ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε ότι «ο ελληνικός λαός εξαπατήθηκε για τελευταία φορά» .

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να υπάρξουν πρόωρες εκλογές, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι «εάν θέλουν εκλογές είμαστε εδώ έτοιμοι να απελευθερώσουμε τη χώρα από την λογική να κυβερνά ένας λογιστής Γερμανός» και πρόσθεσε: «Θέλουμε να κυβερνούν Έλληνες εκλεγμένοι ηγέτες».

Τέλος, σημείωσε ότι «μια άλλη κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει ξανά τη Θεσσαλονίκη σημείο αναφοράς».
eklogika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ