2012-09-27 18:17:53
Φωτογραφία για Mε 1000 κυνηγούς κεφαλών ενισχύονται οι φορολογικοί μηχανισμοί
Tους φορολογικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς ετοιμάζεται να ενισχύσει η κυβέρνηση εντάσσοντας 1.000 ειδικούς ελεγκτές στο υπάρχον σύστημα.

Ειδικότερα, όπως εξήγησε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης και πολιτικός προϊστάμενος πλέον του ΣΔΟΕ, απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ, Ασημίνας Ξηροτύρη, «ο ελεγκτικός μηχανισμός πρέπει να αναδιαρθρωθεί και πρέπει να γίνει άμεσα. Επιπλέον, θα γίνει ένταξη ελεγκτών στο σύστημα καθώς σήμερα είναι λίγοι. Θα εντάξουμε 1.000 ελεγκτές στο σύστημα, παλαιότερους και νέα παιδιά που έχουν όρεξη να βοηθήσουν για την ενίσχυση του σώματος».

Επιπροσθέτως, ο κ. Μαυραγάνης απαντώντας για τους ελέγχους της λίστα όσων έβγαλαν ποσά άνω των 100.000 ευρώ στο εξωτερικό την περίοδο 2009 – 2012 είπε ότι τα στοιχεία τα επεξεργάζεται η γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν αρκετά καλά συμπεράσματα από τις επεξεργασίες. Εντοπίστηκαν σημαντικές αποκλίσεις μεταξύ των δηλωθέντων εισοδημάτων και των εμβασμάτων… γνωρίζουμε την φορολογική συμπεριφορά αυτών των ατόμων. Όμως δεν μπορώ να πω πρισσότερες πληροφορίες λόγω του απόρρητου»
 DefenceNet
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ