2012-09-27 18:20:41
Φωτογραφία για Tρένο η Μπάγερν ! (vids)
Το νέο θύμα της Μπάγερν αυτή τη φορά ήταν η Βόλφσμπουργκ, η οποία υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του Γιουπ Χάινκες. 

Το σκορ για τους Βαυαρούς άνοιξε ο από κοντά Σβαϊνστάιγκερ στο 24' μετά από γύρισμα του Ριμπερί από δεξιά και στην επανάληψη έπιασε δουλειά ο Μάριο Μάντζουκιτς. Στο 57' ο Σακίρι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Νάλντο στα αριστέρα και έκανε ωραία σέντρα για το κεφάλι του Κροάτη φορ που με δύναμη στον αέρα έκανε το 2-0, ενώ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 πάλι με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής μετά τη σέντρα του Λαμ από δεξιά.

Πέταξε τρεις βαθμούς η Ντόρτμουντ

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας  παραχώρησε 3-3 στην Αϊντραχτ που αν και υπέστη την πρώτη της φετινή βαθμολογική απώλεια, παρέμεινε αήττητη. Στο 25' μετά από προσπάθεια του Πίστσεκ από δεξιά και μπιλιάρδο των αμυντικών των γηπεδούχων έγινε το 0-1 και τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε συρτή σέντρα για τον Ρόις που πίσω από το ημικύκλιο με τρομερό σουτ δοκάρι και μέσα έγραψε το 0-2 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη όλα άλλαξαν, με την Αϊντραχτ να επιστρέφει και να ισοφαρίζει μέσα σε διάστημα δύο λεπτών. Στο 49' ο Αϊγκνερ σε αντεπίθεση έπιασε ωραίο αριστερό σουτ και μείωσε σε 1-2 μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον Βάιντενφελερ και στο 51' έκανε τη σέντρα από δεξιά για το κεφάλι του Ινούι (του είχε κάνει την πάσα στο πρώτο γκολ), ο οποίος έφερε το ματς στο 2-2. Η Μπορούσια αντέδρασε άμεσα και τρία λεπτά μετά προηγήθηκε με 2-3 με τον Γκέτσε, όμως οι γηπεδούχοι είχαν και νέα απάντηση και με κεφαλιά του Μπάμπα στο 73' πήραν τον βαθμό με το τελικό 3-3.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η νεοφώτιστη, Φορτούνα Ντίσελντορφ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Γκρόιερ Φιρτ και είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ μετά από πέντε αγωνιστικές.

Bayern Munich 3-0 Wolfsburg - Highlights από KingGoals

szólj hozzá: Frankfurt vs Dortmund 3:3 GOALS HIGHLIGHTS
goal24news
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ