2012-09-30 22:13:35
Φωτογραφία για Jennifer Garner:«To σπέρμα του Ben είναι μαγικό!»
Aπαστράπτουσα, φορώντας ένα υπέροχο μπλε

φόρεμα και έχοντας τα μαλλιά της ανέμελα να πέφτουν στους ώμους της, η Jennifer Garner κάθισε στον καναπέ της Ellen DeGeneres και όπως συμβαίνει συνήθως, μίλησε για όλους και για όλα!

Η συζήτηση αρχικά, δεν θα μπορούσε να μην πάει στην οικογένεια αλλά και στα παιδιά, με την οικοδέσποινα να ρωτά τη διάσημη ηθοποιό πότε σκοπεύει να αποκτήσει το επόμενο παιδί της, για να λάβει την εξής αποστομωτική απάντηση διά στόματος Garner: «Νομίζω πως το θέμα των παιδιών έκλεισε για μένα. Ωστόσο, ομολογώ ότι ο Ben (Affleck) έχει μαγικό σπέρμα», με το κοινό να ξεσπά σε γέλια και χειροκροτήματα.

Στη συνέχεια, η 40χρονη star μίλησε για το νέο μέλος της οικογένειά της, τον 7 μηνών γιο της Samuel, με την DeGeneres να την ρωτά τι διαφορές εντοπίζει ανάμεσα στο γιο της και τις δύο μεγαλύτερες κόρες της. «Εντάξει, δεν με κατούρησε και στο πρόσωπο! Εννοώ, δεν έχει και μεγάλη διαφορά από τα κορίτσια
. Ίσως επειδή είναι αγόρι, ίσως επειδή είναι το τρίτο μου παιδί, ομολογώ ότι κάποιες φορές τον ξεχνάω! Είμαι τόσο απασχολημένη με το να κυνηγάω τα κορίτσια όλη μέρα, που όταν τις τακτοποιήσω κάνω άνω κάτω το σπίτι για να θυμηθώ που τον... άφησα! Και τελικά, όταν τον ανακαλύπτω, είναι απλά χαρούμενος και γελαστός! Είναι πολύ γλυκό παιδάκι, μάλλον γιατί ακόμα δεν περπατάει. Το μόνο που κάνει είναι να κοιμάται και να χαμογελάει! Θεωρεί ότι είμαι πολύ αστεία... Οπότε, τι άλλο να ζητήσω»;

Στη συνέχεια, η Garner αναφέρθηκε στον επίσης διάσημο σύζυγό της Ben Affleck και τη σχέση του με τα τρία του παιδιά. «Ήθελε ένα αγοράκι, αλλά μπορώ να πω ότι τα πάει τέλεια με τα κορίτσια. Παίζει μαζί τους και δεν το κάνει εξαναγκαστικά. Ακόμα και όταν αυτός είναι έτοιμος να κοιμηθεί, οι κόρες μας θεωρούν ότι παίζουν ένα απίτευτο παιχνίδι μαζί του»!

Και μιλώντας για οικογένειες, δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στη διασημότερη ίσως αυτή τη στιγμή, σε αυτή των Brangelina. «Είναι απίστευτοι όταν τους βλέπω μαζί. Είναι τόσο ταιριαστοί και φαίνονται πολύ καλοί γονείς. Η αλήθεια είναι ότι τους ζηλεύω λίγο και μερικές φορές αποκαλώ το παιδί μου Shiloh» εξομολογήθηκε η star εισπράτοντας το χειροκρότημα του κοινού.

ΠΗΓΗ: queen.gr
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ