2012-10-06 19:24:17
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕ... ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ! ΑΕΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ 1-1
Η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει την Κέρκυρα, η οποία προηγήθηκε, και να πάρει ισοπαλία 1-1 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League και ταυτόχρονα να... καπαρώσει για τα καλά την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 βαθμούς.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά, με τον Μανώλη Παπαδόπουλο στον πάγκο της, αλλά στο 30′, η Κέρκυρα προηγήθηκε με κεφαλιά του Βενέτη μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιάντση.

Η Ένωση προσπάθησε να... κυνηγήσει την Κέρκυρα, όμως το άγχος που δημιουργήθηκε από το γκολ των Φαιάκων ήταν βαρύ και ασήκωτο για τους νεαρούς γηπεδούχους. Στο 74′ πάντως τα... κατάφερε όταν ο Παυλής εκμεταλλεύτηκε λάθος του Αναστασόπουλου και από κοντά έκανε το 1-1, το οποίο και παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

ΑΕΚ (Μανώλης Παπαδόπουλος): Αραμπατζής, Κοντοές, Μπουγαΐδης (46’ Κορδέρο), Κουτρουμπής, Αρκούδας (67’ Παυλής), Γιάγκο, Ρίκκα (59’ Γροντής), Λαγός, Κατίδης, Παπαδημητρίου, Φουρτάδο

Στον πάγκο έμειναν οι: Κωνσταντόπουλος, Γκερέιρο, Παυλής, Νικολιάς, Κουρέλλας

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής, Ηλιάδης, Μπάρκογλου, Μοντέιρο, Τσουμάνης, Γιάντσης (84’ Κρητικός), Χαμπλ (26’ Σταμόγιαννος), Ζουμπουλάκης, Βασιλόγιαννης (68’ Τσοκάνης)

Στον πάγκο έμειναν οι: Στρατηλάτης, Παπαδήμας, Λεόν, Σίμωσης
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-0 α μέρος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-0 α μέρος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ