2012-10-14 14:27:06
Φωτογραφία για Η ΩΡΑ ΤΩΝ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ!
Ο Ολυμπιακός, στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ, υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (19:00/ ΝΕΤ) στο ΣΕΦ τον ΠΑΟΚ ως πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης, σε μια αναμέτρηση όπου οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο εγχώριο πρωτάθλημα και παράλληλα να προετοιμαστούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς για την επίσκεψή τους στην Κωνσταντινούπολη και την επικείμενη αναμέτρηση με την Εφές για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (Παρασκευή 19/10).

Στις τάξεις των πρωταθλητών δεν υπάρχει χαλάρωση, αντίθετα υπολογίζουν και σέβονται κάθε αντίπαλο, ωστόσο είναι δεδομένο ότι υπάρχει πλέον εξαιρετική χημεία, αυτοπεποίθηση και διάθεση για να φτιάξουν τη δική τους δυναστεία.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, επιθυμεί να δώσει ένα δυνατό τεστ κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο και να σταθεί στο ΣΕΦ αξιοπρεπώς.

Όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δουλέψουν μέσα από τις αναμετρήσεις της Α1, να έχουν πρόοδο σε κάθε παιχνίδι και φυσικά να βελτιώσουν λάθη και κακώς κείμενα.


Ο Έλληνας τεχνικός, θα επιδιώξει μάλιστα, μέσα από την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς-που θα στερηθούν των υπηρεσιών του τραυματία Κώστα Χαραλαμπίδη- να δώσει χρόνο συμμετοχής, μεγαλύτερο απ’ ότι έκανε με την Κάχα Λαμποράλ, στον Έισι Λο, ώστε ο Αμερικανός γκαρντ να βρει τα πατήματά του και να ανακτήσει τον ρυθμό του μετά την πολυήμερη απουσία του λόγο θλάσης, ενόψει των υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν επίσης να συνεχίσουν το σερί νικών που κρατούν από το 2000(!), όπως σας ενημερώσαμε και χθες (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και να κάνουν την 15η νίκη τους ως γηπεδούχοι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ