2012-10-16 11:38:03
Φωτογραφία για Ο 3ος ΠΟΥ... 100ΡΙΖΕΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα γίνει απόψε ο (μόλις) τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας με εκατό συμμετοχές με την φανέλα της, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Μετά τους Λουίς Φίγκο (ο ρέκορντμαν με 127 παιχνίδια) και Φερνάντο Κόουτο ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για το... Ιωβηλαίο του, εννέα χρόνια μετά την παρθενική συμμετοχή του με την πρώτη ομάδα της Πορτογαλίας εναντίον του Καζακστάν, στην αναμέτρηση στο στάδιο «Ντραγκάο» απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οσο όμως κι αν τα ΜΜΕ της πατρίδας του ενθουσιάζονται στην προοπτική προσωπικού σόου απ' αυτόν, ο προπονητής του Πάουλο Μπέντο περιμένει φυσιολογικό παιχνίδι. «Ολοι γνωρίζουμε πως είχε τραυματισμό όταν ήρθε. Δεν νομίζω ότι το επίτευγμά του θα προκαλέσει κάτι το ξεχωριστό στον τρόπο που θα αγωνιστεί» εκτίμησε ο τεχνικός των Πορτογάλων.

Ο 27χρονος φορ είπε απ' την πλευρά του πως αισθάνεται περήφανος και συγκεντρωμένος μόνο στην αποστολή επικράτησης επί των Βορειοϊρλανδών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ