2012-10-25 20:38:22
Φωτογραφία για OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ
Ο Ολυμπιακός με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την «αρχοντική» του νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού υποδέχεται (22:00 / ΕΤ1) την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α΄ φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Οι νταμπλούχοι θέλουν το… ροζ φύλλο αγώνα, έτσι ώστε, να δείξουν ότι η ήττα στην περασμένη αγωνιστική από την Εφές ήταν απλώς μία μικρή παρένθεση. Μεγάλος τους σύμμαχος σ’ αυτή την προσπάθεια θα είναι ο κόσμος τους, ο οποίος θα δώσει το «παρών» στο ΣΕΦ θα «σπρώξει» τον Θρύλο με τον μοναδικό του τρόπο προς τη νίκη.

Εκτός, όμως, από τον λαό του Ολυμπιακού, καθοριστικός παράγοντας είναι η αμυντική συμπεριφορά που θα έχει η ομάδα στο ματς.

Οι Πειραιώτες θα πρέπει να περιορίσουν τους Λιθουανούς, που στα δύο ματς στην Ευρωλίγκα έχουν σκοράρει 83.5 πόντους μ.ο. με αρκετά καλά ποσοστά (58% στα δίποντα και 43.6% στα τρίποντα), ενώ διαθέτουν την ικανότητα και την οξυδέρκεια για δημιουργικό παιχνίδι, βγάζοντας 15 ασίστ ανά ματς.

Στα αμιγώς αγωνιστικά νέα, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, γεγονός που θα τον βοηθήσει να καταστρώσει με άνεση τα πλάνα του.

 http://www.gavros.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυτογκόλ ο Σειταρίδης
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτογκόλ ο Σειταρίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ