2012-10-27 22:23:26
Φωτογραφία για Ώρα για Ίκαρο, «εξαφανισμένος» ο Ντόρσεϊ
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (28/10, 17:00, ET1) τον Ίκαρο Καλλιθέας στη Γλυφάδα και θέλει μια καλή εμφάνιση και νίκη ώστε να... ξεχάσει τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Άφαντος ο Ντόρσεϊ.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος ολοκληρωσαν το Σάββατο (27/10) την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών με τον Ίκαρο Καλλιθέας στη Γλυφάδα. Μοναδική απουσία αυτή του Τζόι Ντόρσεϊ. Ο Αμερικανός σέντερ δεν εμφανίστηκε ούτε στην προπόνηση του Σαββάτου και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως έχει «τελειώσει» από τους Πειραιώτες.

Ο 29χρονος σέντερ θα απολογηθεί τη Δευτέρα (29/10) και στη συνέχεια οι δύο πλευρές θα λύσουν τη συνεργασία τους. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος θέλουν να αφήσουν πίσω τους τη βαριά ήττα από τη Ζαλγκίρις Κάουνας, να ξεσπάσουν επάνω στον Ίκαρο Καλλιθέας και να κάνουν μια καλή εμφάνιση ενόψει και του ματς με την Τσεντεβίτα για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.


Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριναό παιχνίδι. «Προερχόμαστε από μια σειρά δύσκολων αγώνων με Εφές Αναντολού, Παναθηναϊκό και Ζαλγκίρις Κάουνας. Ήταν τρία εξαιρετικά δύσκολα ματς σε διάστημα έξι ημερών. Είχαμε δύο ήττες σε αυτά τα τρία ματς και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε παρά την κούραση που υπάρχει. Ο Ίκαρος Καλλιθέας αξίζει του σεβασμού μας και πρέπει να παίξουμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό με συγκέντρωση ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε πως «προερχόμαστε από ένα κακό παιχνίδι και μια κακή εμφάνιση κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Πρέπει να βρούμε γρήγορα τι φταίει και να μπούμε στον σωστό δρόμο. Ο Ίκαρος Καλλιθέας διαθέτει μια αξιόμαχη ομάδα, πρέπει να τον σεβαστούμε και να κάνουμε στο παρκέ ό,τι ακριβώς μας ζητάει ο προπονητής μας για να πάρουμε τη νίκη».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Ετό έχει… παράπονα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Ετό έχει… παράπονα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ