2012-10-31 00:56:01
Φωτογραφία για Πάτρα: Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός
Στo πλαίσιο του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, 1-7 Νοεμβρίου 2012, η «Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού Πάτρας»

(https://www.facebook.com/groups/302821203112268/ ), με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, Μ.Κ.Ο., Ένταξης Μεταναστών & Εξυπηρέτησης του Πολίτη και τη σημαντική βοήθεια των εθελοντών του Δήμου (Ομάδα «Έψιλον»), διοργανώνει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, και ώρα 11:00 π.μ. εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό, στον Έσπερο, στην πλατεία Γεωργίου.

Μητέρες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας συμμετέχουν και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Θηλασμό, που έχει ως σκοπό την προώθηση, την υποστήριξη και την ενημέρωση, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία.

Παράλληλα θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά
. Η ομάδα λειτουργεί εθελοντικά με σκοπό την «από μητέρα προς μητέρα» προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό. Η δράση του «ταυτόχρονου θηλασμού» είναι απλά η αφορμή σε μια ευρεία προσπάθεια ευαισθητοποίησης των νέων μητέρων και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα, με την ελπίδα μια μέρα να δούμε μια πιο φιλική για το θηλασμό Ελλάδα και περισσότερες γυναίκες να εμπιστεύονται τη φύση και να θηλάζουν τα παιδιά τους!

Οι διοργανωτές καλούν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, εγκυμονούσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, όλους όσους στηρίζουν τον μητρικό θηλασμό και θέλουν να ενημερωθούν, να γιορτάσουν μαζί την εβδομάδα μητρικού θηλασμού.

Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 το μεσημέρι, θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε πολλές πόλεις της χώρας!

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί η Γιάννα Νεράιδα Καϊμακά, η οποία θα απασχολήσει τους μικρούς μας φίλους από τις 11:00 π.μ. έως και τις 2:00 μ.μ., ενώ θα υπάρχουν δωράκια για τις εγκύους και τις θηλάζουσες που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, καθώς και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.facebook.com/events/286280691487791/

Οι διαχειρίστριες της Ομάδας Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού Πάτρας είναι: Χρύσα Δρακάκη, Ρένα Μαρκοπούλου, Ευτυχία Πολυχρονάκη και Κατερίνα Ράπτη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ