2012-11-02 12:42:34
Φωτογραφία για Ένοπλοι λήστεψαν ταχυδρόμο στην Κορινθία.
Ακόμα μία ληστεία πραγματοποιήθηκε σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα, αυτή τη φορά στην Κορινθία, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών κακοποιών που «γάζωσαν» με καλάσνικοφ το αυτοκίνητο ενός στην περιοχή του Ξηρόμερου βρίσκονται σε εξέλιξη. Δυο άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου έναν 48χρονο ταχυδρομικό διανομέα τη στιγμή που κατευθυνόταν στο χωριό Άσσο με το μοτοποδήλατό του για να μοιράσει τις συντάξεις.

Του άρπαξαν περίπου 9.500 ευρώ από τον σάκο του, πήραν και το κινητό του μαζί με τα κλειδιά του μοτοποδηλάτου και εξαφανίστηκαν με ένα αυτοκίνητο το οποίο αναζητείται. Στο μεταξύ, οι έρευνες για τη ληστεία στο Ξηρόμερο οδηγούν προς την κατεύθυνση αλλοδαπών και οι αστυνομικοί προσήγαγαν δέκα υπόπτους, που δεν αναγνωρίστηκαν όμως από τα θύματα.

 Οι τρεις βαριά οπλισμένοι κακοποιοί που πυροβόλησαν το αυτοκίνητο του διανομέα στο οποίο επέβαινε και η σύζυγος του κοντά στο Αρχοντοχώρι και άρπαξαν 8.000 ευρώ, ήταν σύμφωνα με το ζευγάρι Ασιάτες και πιθανότατα Πακιστανοί.                                             
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκβίαζε 16χρονη μέσω facebook
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκβίαζε 16χρονη μέσω facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ