2012-11-04 21:10:04
Φωτογραφία για Ανόητη αποβολή
Με τον Λάζαρ τα έβαλε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα λόγω της ανόητης αποβολής του: "Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι χρειαζόμαστε ψυχολόγο στην ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγάλοι συλλόγοι έχουν ψυχολόγο. Εμείς σπαταλάμε χρόνο καθημερινά με τους παίκτες για να αποφεύγουμε ανόητες καταστάσεις. Καμιά εξήγηση, ανόητο αυτό το πτράγμα, εκεί που έχουμε τελειώσει τον αντίπαλο μας, θα είχαμε την δυνατότητα να παίξουμε καλύτερα και να ψάξουμε και  πιο άνετο σκορ. Αυτή η αποβολή μας πήγε πίσω και μας έβγαλε και αγωνιστικό αλλά και ψυχολογικό πρόβλημα"

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Εμείς έχουμε θετικά στοιχεία και κάποια που προσπαθούμε να βελτιώσοιυμε. Λάθος πάσες κυρίως από τον Κατσικά αλλά σε ότι αφορά το πλάνο, είμαι ευχαριστημένος. Είναι δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο όπως όλα τα εκτός και πολλές φορές δεν καταλαβαίνω αυτό που παρουσιάσουν για εμάς. Δεν είμαστε ομάδα που θα ισοπεδώσει τον αντίπαλο. Για παράδειγμα και ο Ολυμπιακός δεν έχει πολλές φάσεις πόσο μάλλον εμείς που προσπαθούμε  να έχουμε ισορροπία. Στο ματς δεν δεχθήκαμε απειλές και πετύχαμε και δυο τέρματα όσο παίζαμε με έντεκα.  Η εικόνα του πρώτου μέρους μας άρεσε. το δεύτερο μέρος δεν αντέχει σε κριτική. Κάναμε κάποια πράγματα για να διασφαλίσουμε το σκορ.


Για τη φάση του πέναλτυ: "Είναι πεντακάθαρο το πέναλτυ. Γιατί με βάζετε σε αυτή τη διαδικασία; Εγώ μπορώ να δω  ότι είδα τη μπάλα να χτυπά στο χέρι. Τουλάχιστον σε αυτό το ποδόσφαιρο, εμένα μη με βάζετε σε αυτές τις διαδικασίες. Βλέπετε τεράστια σκάνδαλα να συμβαίνουν. Βλέπω καθημερινά τα ματς, τα παρακολουθώ μπορώ να κρίνω τη διαιτησία. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα σε άλλα παιχνίδια και μην επικεντρώνετε στα δικά μας."

Για το αν το αποτέλεσμα αδικεί τον Πανιώνιο: "Δεν μπορείς να πεις για δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο.  Είναι θέμα ικανότητας το να καταφέρεις να σκοράρεις. Σκεφτείτε το ματς στην Κέρκυρα όπου είχαμε ευκαιρίες και δεν σκοράραμε"

Για το τι θα κάνει με τις κάρτες: "Είναι ένα πρόβλημα, δραστικό μέτρο είχαμε πάρει από το ματς με τον Άρη. Η αδικαιολόγητη κόκκινη κάρτα κοστίζει πέντε χιλιάδες ευρώ, και η αδικαιολόγητη αποβολή προπονητή 10.000. Αλλά το σημερινό ειλικρινά δεν μπορώ να το εξηγήσω.  Και εμένα  με προκαλεί τεράστια έκπληξη."
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ