2012-03-22 21:36:07
Φωτογραφία για Πίνκ πόνκ, μνημόνια και ακροδεξιοί!!
Σε πινγκ πονγκ ευθυνών για το ποιος φταίει που ακροδεξιοί σχηματισμοί ενισχύουν την δύναμή τους ενόψει των εκλογών, ξέσπασε μεταξύ του προέδρου του ΛΑ.ΟΣ, που ανησυχεί ότι θα μείνει εκτός Βουλής, και του παριστάμενου Υπουργού Περιβάλλοντος.

Ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε εν ολίγοις τα ρέστα από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου που ένα κομμάτι του ελληνικού λαού ασχολείται με τους Ναζί. «Είδα», είπε, « εξώφυλλα αυτού του κόμματος με. ύμνους στον Χίτλερ του Γκέμπελς και την Σβάστικα. Εκεί φέρατε τα πράγματα, Να έχουμε αυτά τα άτομα λιμάνι στον κατατρεγμένο Έλληνα».

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος επέστρεψε πάντως την εν λόγω ευθύνη σχολιάζοντας με νόημα: « Tα ακραία στοιχεία που αναφέρατε δεν έχουν καμία θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ο λόγος όμως που βλέπει την άνοδο αυτών είναι επειδή κάποια κόμματα που είναι στη βουλή δεν λένε τα πράγματα στον λαό όπως ακριβώς είναι και θέτουν λάθος διλήμματα».

Μάλιστα, στην αποστροφή του κ. Καρατζαφέρη για το αν Κολοκοτρώνης και Καραϊσκάκης, εφόσον ζούσαν σήμερα θα υπέγραφαν το μνημόνιο, ο Υπουργός Περιβάλλοντος υπέθεσε τεχνηέντως ότι την περίοδο που ο ΛΑ.ΟΣ ψήφιζε το μνημόνιο έλεγε άλλα, καθώς η πολιτικής της κυβέρνησης δεν έχει αλλάξει.

«Η δική σας αλλαγή στάσης», είπε ο Υπουργός, «έχει να κάνει με το γεγονός ότι έρχονται εκλογές αλλά ας μην την μετατρέψουμε τη Βουλή σε πεδίο προεκλογικής αντιπαράθεσης».

http://briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιατί ψηφίζουμε άραγε ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιατί ψηφίζουμε άραγε ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ