2012-11-10 09:13:20
Φωτογραφία για Προειδοποιησεις FIA για τις εκφρασεις των πιλοτων
Τον τρόπο έκφρασης των πιλότων της Formula 1 κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων τους αναφορικά με τα ΜΜΕ, προσπαθεί να ελέγξει η FIA H Ανώτερη Αρχή του αθλήματος απέστειλε προειδοποιητική επιστολή σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος ζητώντας τους να αποτρέπουν τους οδηγούς τους από το να χρησιμοποιούν ανάρμοστες εκφράσεις, ιδίως όταν βρίσκονται στο βάθρο των νικητών. Αιτία ήταν οι βρισιές που… ξέφυγαν τόσο από τον Κίμι Ραϊκόνεν όσο και από τον Σεμπάστιαν Φέτελ, κατά την διάρκεια των συνεντεύξεων που έδιναν μετά την απονομή κι ενώ βρίσκονταν στο πόντιουμ στο Αμπου Ντάμπι. Αυτές οι συνεντεύξεις είναι μία νέα συνήθεια που πρωτοεφανίστηκε στο Βρετανικό GP και έκτοτε συνεχίζεται μετά το τέλος του αγώνα.

Την ευθύνη για αυτές φέρει αποκλειστικά η FIA για αυτό τον λόγο μεταδίδονται απευθείας από όσα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αθλήματος. Επομένως, ο,τιδήποτε ειπωθεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μεταδίδεται απευθείας σε όλον τον κόσμο χωρίς να φιλτραριστεί
. Τα Βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι μόνο το BBC δέχθηκε 22 τηλέφωνα μετά τις βρισιές των Ραϊκόνεν και Φέτελ από τηλεθεατές που διαμαρτύρονταν για το γεγονός. Πάντως ο ένας εκ των… δραστών, Σεμπάστιαν Φέτελ, παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε συγνώμη μέσω της ιστοσελίδας του. «Λυπάμαι ειλικρινά που χρησιμοποίησα λάθος λέξη στο βάθρο και ζητώ συγνώμη αν προσέβαλα όποιον παρακολουθούσε. Πάνω στην ένταση της στιγμής, δεν χρησιμοποίησα τις σωστές λέξεις και λυπάμαι για αυτό. Θα τα πάω καλύτερα την επόμενη φορά».
kartgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ