2012-11-10 22:36:44
Φωτογραφία για Δε μπόρεσε να «αποδράσει» από τη Λειβαδιά (2-1)
O Άρης δε μπόρεσε να «αποδράσει» από το γήπεδο της Λειβαδιάς με κάτι θετικό γνωρίζοντας μοιραία την ήττα με 2-1 από τη τοπική ομάδα.

Τα πολλά προβλήματα λόγω απουσιών και οι αδυναμίες των «κιτρίνων» φάνηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο παρά τη σκληρή προσπάθεια και το αγωνιστικό σθένος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Άρης δε θα έχει κανένα πρόβλημα ήρθε στο 23' το πρώτο γκολ του Λεβαδειακού μετά από αδράνεια και κενά στην άμυνα.

Ο Πόι με ατομική ενέργεια τροφοδότησε τον Ζησόπουλο μέσα στη μικρή περιοχή του Άρη με τον τελευταίο να πετυχαίνει με «τακουνάκι» το 1-0.

Ο Άρης ισορρόπησε τη κατάσταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο φτάνοντας στην ισοφάριση με παλικαρίσιο γκολ του Κανούλα 42'.

Ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε σε θέση βολής στην εστία του Κυριακίδη μετά από πάσα του Νταμαρλή και με ωραίο τρόπο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό δυνατό πλασέ.


Λίγο πρίν κλείσει το ημίχρονο τα αμυντικά κενά του Άρη «πρόσφεραν» στον Λεβαδειακό ένα εύκολο και φτηνό γκολ με τον Βασιλείου να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Άρη με την αποβολή του Γκέσιου μετά από ανατροπή μέσα στη περιοχή του Λεβαδειακού.

Φυσικά ο «άρχοντας» της αναμέτρησης κ.Μάνταλος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη τιμωρώντας τον ποδοσφαιριστή του Άρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για «θέατρο».

Αυτό είναι το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που αποβάλλεται ποδοσφαιριστής του Άρη !

Ο Άρης και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με 10 παίκτες πάλεψε για την ισοφάριση η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ και μοιραία το τεχνικό δίδυμο των Πασιαλή-Μπουγιουκλή γνώρισε τη πρώτη του ήττα.

Στο γήπεδο της Λειβαδιάς βρέθηκαν περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του Άρη στη πρώτη τους φετινή «εξόρμηση» οι οποίοι έδωσαν και τη ψυχή τους για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)

Κόκκινη: Γκέσιος (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Γκέσιος, Παντίδος, Καπετάνος

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μεντί, Γεωργίου, Μίλιεβιτς (74' Ρομέου), Ζησόπουλος, Βασιλείου (89' Μαχαίρας), Πόι, Μάρτινς, Κόρμπος, Χοσέμι, Μουλόπουλος (84' Νικολακάκης).

Άρης: Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Οικονομόπουλος (65' Αντωνιάδης), Καπετάνος (85' Τριανταφυλλάκος), Γκέσιος, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Κανούλας (80' Τσουκάνης), Νταμαρλής, Ψυχογιός.
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ