2012-11-12 09:47:03
Φωτογραφία για Να μείνει σε Ελληνικά χέρια ο Εθνικός μας πλούτος!
Από το Γραφείο Τύπου

Αυτή είναι η τοποθέτηση μας στην βουλή ενόψει των νέων μέτρων που ξεπουλούν την εθνική περιουσία και... διαλύουν την εθνική μας οικονομία. Μείζον πρόβλημα είναι το έλλειμμα εθνικής κυριαρχίας. Χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία και η κυβέρνηση ζητά να ψηφίσουμε την υποδούλωση της χώρας και την εξαθλίωση του λαού.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής είναι πώς η Ελλάς είναι κράτος ανεξάρτητο. Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτήν την χώρα υπάρχει η δημοκρατία. Κυβερνάει ο λαός διά των εκπροσώπων του και όχι οι «επενδυτές» , οι τοκογλύφοι και τα εγχώρια τσιράκια τους. Οι τοκογλύφοι δια της κυβέρνησης μας ζητά να δώσουμε Γή και Ύδωρ. Αυτό ξεκίνησε όταν δέσατε την χώρα στις αλυσίδες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου όταν ο Πάγκαλος έλεγε ότι δεν υπάρχει πετρέλαιο στο Αιγαίο ,όταν η Αριστερά έλεγε ότι το Αιγαίο ανήκει στα ..ψάρια του .Σας τα λέγαμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μας λέγατε χουντικούς , ακροδεξιούς Πράγματι επι χούντας έγινε η πρώτη εξόρυξη πετρελαίου .Σήμερα θυμηθήκατε ότι υπάρχει πετρέλαιο για να το εκχωρήσετε στους διεθνείς τοκογλύφους
. Υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο των τοκογλύφων. Μας δάνειζαν εύκολο χρήμα, ο λαός ζούσε μία επίπλαστη ευδαιμονία με δανεικά, η εγχώρια παραγωγή έφθασε στο μηδέν και φθάσατε σήμερα όλο τον ορυκτό πλούτο να το παζαρεύουν με τους τοκογλύφους.

Εμείς στην Χρυσή Αυγή λέμε όχι .Πρέπει οι πλουτοπαραγωγικές πηγές να ανήκουν στον ελληνικό λαό και να παραμείνουν σε χέρια Ελληνικά. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή τρείς υπαρκτές πολιτικές δυνάμεις. Η εικόνα του Κοινοβουλίου είναι στην ουσία μία εικονική πραγματικότητα .Τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην. Αυτές οι δυνάμεις είναι οι εξής: Είναι οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής , είναι οι φιλελεύθεροι , όχι δεξιοί διότι εδώ ανήκει και το ΠΑΣΟΚ οπότε θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε «Μνημονιακούς» και από την άλλη είναι οι αριστεριστές όπου εκεί εμπεριέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ , όχι όμως και το ΚΚΕ το οποίο αν δεν αλλάξει ηγεσία και δεν προβάλει νέα πρόσωπα οδηγείται προς την αυτοδιάλυση του.

Μόνη περίπτωση να επιβιώσει η Ελλάς ως εθνικό κράτος είναι να επικρατήσει η Χρυσή Αυγή. Γιατί; Διότι οι φιλελεύθεροι επιδιώκουν τη διάλυση του εθνικού κράτους μέσω του μνημονίου και οι αριστεριστές επιδιώκουν τη διάλυση του εθνικού κράτους μέσω του διεθνισμού δηλαδή της εισβολής των λαθρομεταναστών και της απώλειας της εθνικής μας ταυτότητας. Όλοι αυτοί είναι το παρελθόν και η Χρυσή Αυγή το μέλλον που ανατέλλει. Ανάλογο ιστορικό προηγούμενη στην ευρωπαϊκή πολιτική ιστορία δεν υπάρχει. Όσοι μιλάνε εντός και εκτός της βουλής για βουλή Βαϊμάρης πλανώνται πλάνη οικτρά. Η Χρυσή Αυγή είναι καθαρά ελληνικό πολιτικό φαινόμενο. Καμία σχέση δεν έχει με άλλα κράτη και ιστορικές περιόδους. Είναι το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα από την επιτυχία του οποίου θα εξαρτηθεί η επιβίωση μας ως εθνικό κράτος.

Αντέξαμε 30 χρόνια και τώρα το ορμητικό ποτάμι αγανακτισμένων Ελλήνων μας ακολουθεί. Πλέον εμείς αντιπροσωπεύουμε το Συμφέρον του Έθνους που μάχεται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Είμαστε η εμπροσθοφυλακή του μαχόμενου Έθνους.

T.O. Φλώρινας, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ