2012-11-12 20:58:02
Φωτογραφία για Χαστούκια… κατά των ρυτίδων [video]
Μία επαναστατική θεραπεία που αντικαθιστά τις πλαστικές επεμβάσεις και τα μπότοξ εφαρμόζει στο Σαν Φρανσίσκο η Madame Tata από την Ταϊλάνδη. Υπόσχεται μάλιστα σε όσους την εφαρμόζουν ότι θα φαίνονται κατά είκοσι χρόνια νεότεροι το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι όσοι υποβληθούν στη θεραπεία, ίσως πονέσουν λίγο παραπάνω καθώς δεν πρόκειται παρά για χαστούκια που δέχεται κανείς στο πρόσωπο με στόχο την εξάλειψη των ρυτίδων.

Το ινστιτούτο ομορφιάς με την ονομασία «Tata Massage» άνοιξε στο Σαν Φρανσίσκο πριν από λίγο καιρό ενώ το κόστος είναι αρκετά υψηλό για όσους αποφασίσουν να φάνε μερικά χαστούκια, καθώς κάθε δεκαπεντάλεπτη συνεδρία κοστίζει 350 δολάρια.

«Πρόκειται για επαναστατική θεραπεία αλλά και μια φυσική εναλλακτική πρόταση στο μπότοξ και περιλαμβάνει -εκτός από χαστούκια- δυνατά τσιμπήματα και μαλάξεις στο πρόσωπο», επεξηγεί η Madame Tata από τη μακρινή Μπανγκόκ.

Η Madame Tata τονίζει ότι η τεχνική είναι αρκετά παλιά και περνάει από γενιά σε γενιά στη χώρα της, ενώ η ίδια είναι μία από τις 10 επαγγελματίες που διαθέτει άδεια στα… θαυματουργά χαστούκια.
otherside.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ