2012-11-13 00:38:12
Φωτογραφία για ΡΕΚΟΡ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΤΟ... -15!
Η ψαλίδα των 15 βαθμών που χωρίζει τον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό συνιστά ρεκόρ διαφοράς μεταξύ των «αιωνίων» μετά την ολοκλήρωση της δέκατης αγωνιστικής από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Όλα τα ρεκόρ δείχνει διατεθειμένος να καταρρίψει ο φετινός Θρύλος! Η δεδομένη ποιότητα, που διακρίνει τους «ερυθρόλευκους» σε όλες τις γραμμές σε συνδυασμό με τα αγωνιστικά χάλια του Παναθηναϊκού, έχουν μετατρέψει το φετινό πρωτάθλημα σε κούρσα για έναν!

Η επομένη του εντυπωσιακού 0-4 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, που βρήκε τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου μετά από τις δέκα πρώτες αγωνιστικές, συνοδεύτηκε από ένα ακόμη αξιοσημείωτο ρεκόρ για τον νταμπλούχο Ελλάδας!

Αυτό της ψαλίδας, που τον χωρίζει από τον Παναθηναϊκό. Η «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησαν οι πράσινοι στη Κέρκυρα έδωσε την δυνατότητα στον Θρύλο να ξεφύγει 15 ολόκληρους βαθμούς από την ομάδα που έχει για σήμα το τριφύλλι. Επίδοση, η οποία αποτελεί ρεκόρ διαφοράς μεταξύ των δύο αιωνίων από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μετά την ολοκλήρωση της δέκατης αγωνιστικής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η εκπληκτική Aventador Roadster! [Photos]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η εκπληκτική Aventador Roadster! [Photos]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ