2012-11-13 07:44:13
Φωτογραφία για Προβλημάτισε και τον Αλαφούζο
Το τελευταίο του στήριγμα στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως κοντεύει να χάσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι έντονα προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας μετά και τη νέα κάκιστη εμφάνιση στο ισόπαλο 0-0 με την Κέρκυρα. Σε τέτοιο βαθμό, που η μέχρι τώρα τυφλή εμπιστοσύνη που έδειχνε στον Πορτογάλο τεχνικό έχει αρχίσει να κλονίζεται και ίσως υπάρξουν εξελίξεις.

Στελέχη της διοίκησης εξακολουθούν να ασκούν πιέσεις για την άμεση απομάκρυνση του Φερέιρα. Τονίζουν στον Γιάννη Αλαφούζο πως η ομάδα αντί να προοδεύει γίνεται όλο και χειρότερη, δεν βελτιώνει την αγωνιστική της παρουσία ούτε τη θέση της στη βαθμολογία, ενώ ο προπονητής δείχνει να μην κατανοεί το πρόβλημα και να προκαλεί τον κόσμο με τις δηλώσεις του, που έρχονται πλέον σε πλήρη αντίθεση με τις τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι αναγνωρίζουν το πρόβλημα. Επίσης οι συνεργάτες του αφεντικού της ΠΑΕ επισημαίνουν ότι η εμπιστοσύνη που δείχνει στον Φερέιρα κάνει κακό και στον ίδιο σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τους φιλάθλους.


Το προσεχές διήμερο είναι εξαιρετικά κρίσιμο για το ζήτημα της τεχνικής ηγεσίας. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει επαφές με άτομα της εμπιστοσύνης του, ανάμεσα στους οποίους και ο Γιάννης Σαμαράς τη γνώμη του οποίου εκτιμά πολύ. Για πρώτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ, οι πιθανότητες να παραμείνει στο πόστο του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι λιγότερες από το να φύγει. Εφόσον δεν υπάρξει άμεσα απόλυση του προπονητή, το μέλλον του θα κριθεί οριστικά στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ την Κυριακή και Μάριμπορ την επόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Και είναι δεδομένη ότι με νέα αρνητικά αποτελέσματα σε αυτά τα πολύ δύσκολα ματς, ο Φερέιρα θα «τελειώσει» οριστικά.

Εφόσον υπάρξει απόλυση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, χρέη προπονητή μέχρι νεωτέρας θα αναλάβει ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλά την ομάδα κι έχει έρεισμα στον κόσμο, όπως ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ή ο Κριστόφ Βαζέχα. Για... μόνιμη λύση προτεραιότητα θα έχει πιθανότατα κάποιος Έλληνας προπονητής.

* Η προγραμματισμένη αρχικά για την Τετάρτη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου μετατέθηκε για την Πέμπτη.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Πόσα σας χρωστάμε;»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Πόσα σας χρωστάμε;»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ