2012-11-13 17:45:51
Φωτογραφία για Δεν ξεγελιέται ο Λάσο
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δείξει το καλό αγωνιστικό πρόσωπό του, αλλά ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, περιμένει στο Ο.Α.Κ.Α. μία αναμέτρηση αντάξια των ονομάτων των δύο ομάδων.

Η ομάδα της Μαδρίτης (4-1) οδηγεί την κούρσα στον α’ όμιλο της Ευρωλίγκας κι έχει την ευκαιρία (15/11, 12:45) να βάλει σε ακόμη μεγαλύτερους μπελάδες τον Παναθηναϊκό (2-3). Ο 45χρονος δεν ξεγελιέται απ’ τη βαθμολογική θέση της ομάδος του Αργύρη Πεδουλάκη.

«Πρόκειται για μία απ’ τις καλύτερες αναμετρήσεις, που μπορεί να δει κανείς στην Ευρώπη, ανάμεσα σε δύο ομάδες με αμέτρητα ευρωπαϊκά τρόπαια και σε μία κρίσιμη καμπή της διοργάνωσης, μια και κάποιες ομάδες του ομίλου είναι έτοιμες να σφραγίσουν την πρόκρισή τους στο ΤΟΡ 16. Γνωρίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύπλοκη ομάδα. Διατήρησε παίκτες κορμού απ’ την περασμένη χρονιά, όπως είναι ο Τσαρτσαρής κι ο Διαμαντίδης. Η έλευση του Σχορτσανίτη εφιστά την προσοχή των αντιπάλων, καθότι καθοριστικός στη ρακέτα. Επίσης η ομάδα διαθέτει σπουδαίους και πολύπλευρους παίκτες, όπως ο Μπράμος, ο Πάνκο κι ο Ματσιούλις, που πάντα δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις. Πρόκειται για μία ομάδα που, παρά τις αλλαγές, παραμένει ανταγωνιστική» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.Πηγή: gazzeta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ