2012-11-16 14:31:50
Φωτογραφία για Χωρίς Μανωλά-Τοροσίδη με Κέρκυρα
Εκτός αποστολής για το ματς του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα έμεινε ο Μανωλάς όπως και ο Τοροσίδης προκειμένου να προφυλαχθούν. Πρόβλημα με Μανιάτη, ο οποίος όμως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την ενδέκατη αγωνιστική της Super League, απέναντι στην Κέρκυρα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Κώστας Μανωλάς αν και προπονήθηκε κανονικά δεν θα βρίσκεται στην αποστολή καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Βασίλης Τοροσίδης καθώς νιώθει ενοχλήσεις από μία κάκωση στο δεξί του πόδι και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί κι αυτός. Απών από το ματς με την Κέρκυρα θα είναι και ο Γιάννης Φετφατζίδης παρά το γεγονός ότι πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Γιάννης Μανιάτης γύρισε το πόδι του, παρόλα αυτά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.


Οι «ερυθρόλευκοι» στην προπόνηση της Παρασκευής (16/11) δούλεψαν πολύ στις στημένες φάσεις, ενώ έκαναν και δίτερμα τόσο σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου, όσο και σε χώρο μικρότερο αυτού. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ από ορισμένους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να δουλέψουν το καλό τους πόδι.

Την αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Ζαραδούκας, Χολέβας, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ