2012-11-16 14:53:11
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θεσσαλονίκης για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου 1973
Μπορεί να πέρασαν 39 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου αλλά συνθήματα όπως «Ψωμί-Παιδεία- Ελευθερία» αποκτούν νέα επικαιρότητα στην εποχή των μνημονίων.

Παράλληλα η άνοδος της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, μας ξαναθυμίζειτο σύνθημα «Ποτέ πια φασισμός», ένα σύνθημα το οποίο πρέπει οι δημοκρατικοί πολίτες της χώρας να το κάνουν σημαία ώστε να ανακοπεί η πορεία των μελανοχιτόνων στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θεσσαλονίκης πιστεύει πως ο αγώναςτης μνήμης ενάντια στη λήθη, συμβαδίζει με τον αγώνα ενάντια στην καταστροφική πολιτική των μνημονίων.

Πριν από 39 χρόνια η νεολαία και ο ελληνικός λαός αγωνίστηκαν για την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Σήμεραπου το Σύνταγμα και η έννοια της Δημοκρατίας παραβιάζονται διαρκώς, που οι πολίτες βιώνουν την ανεργία, την ανασφάλεια, τη δραματική μείωση των εισοδημάτων τους, η επέτειος της 17ης Νοεμβρίου ας αποτελέσει αφετηρία για την ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και για την οικοδόμηση ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος για τη χώρα μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θεσσαλονίκης, καλεί το λαό της πόλης στη μεγάλη συγκέντρωση-διαδήλωση, το Σάββατο 17/11, στις 5 μ.μ. μπροστά στο Πολυτεχνείο.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Το γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θεσσαλονίκης
enimerotiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ