2012-11-17 22:44:19
Φωτογραφία για Τα... Καναρίνια τσίου!
Η Νόριτς κελάηδισε στο «Κάροου Ρόουντ» και με 1-0 έβαλε τέλος στις τρελές ανατροπές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στερώντας της την κορυφή. Ο Πίλκινγκτον το γκολ.

Αυτή τη φορά δεν έβαλε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και παρότι ο διαιτητής κράτησε ένα λεπτό παραπάνω, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Η Νόριτς πέτυχε μόλις τη δεύτερη νίκη της σε βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία 15 χρόνια και της στέρησε τη δυνατότητα να παραμείνει μαζί με την Σίτι στην κορυφή της Premier League. Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν βρέθηκαν σε καλό βράδυ και με τον Ρούνεϊ εκτός αποστολής δεν είχαν τις φάσεις και είδαν το σερί των 5 νικών να τελειώνει στο «Κάροου Ρόουντ». Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με εξαιρετική γυριστή κεφαλιά ο Πίλκινγκτον μετά από τηλεκατευθυνόμενη σέντρα του Χαβιέρ Γκαρίδο από αριστερά.

Στις καλύτερες ευκαιρίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Τζον Ράντι, απέκρουσε το σουτ του Ασλεϊ Γιανγκ, όπως και την κεφαλιά του συμπαίκτη του, Σεμπαστιέν Μπασόνγκ για να παραμείνει το 1-0 μέχρι το τέλος.


Νόριτς (Κρις Χάουτον): Ράντι, Γουίτακερ, Μπασόνγκ, Τέρνερ, Γκαρίδο, Τζόνσον, Πίλκινγκτον, Χούλαχαν (83' Χόσον), Τετέι, Σνόντγκρας (90' Μπένετ), Χολτ (83' Μόρισον).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αλεξ Φέργκιουσον): Λίντεγκααρντ, Ραφαέλ, Εβρά, Φέρντιναντ (83' Αντερσον), Σμόλινγκ, Βαλένσια (69' Σκόουλς), Γκιγκς, Κάρικ, Γιανγκ, Ερνάντες (69' Γουέλμπεκ), Φαν Πέρσι.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ