2012-11-20 14:59:03
Φωτογραφία για Αναγνωρίστηκε ο πνιγμένος στο Χορευτό
Αναγνωρίστηκε, από τους συγγενείς του, ο άνδρας που πνίγηκε και το πτώμα του ξεβράστηκε στο Χορευτό, το περασμένο Σάββατο, ενώ... βρέθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, προκειμένου να τον αναγνωρίσει, η σύζυγος του δευτέρου πτώματος που η θάλασσα ξέβρασε στη Λύρη Ν. Πηλίου, με την πιθανότητα οι δύο άνδρες να είναι αδέλφια.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες το πτώμα στο Χορευτό ανήκει σε έναν 50χρονο άνδρα, κάτοικο - εν ζωή - της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι το δεύτερο πτώμα που βρέθηκε στη Λύρη, ανήκει στον αδελφό του, κάτι που αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το μεσημέρι.

Αν και το Λιμεναρχείο δεν αποκαλύπτει ακόμη στοιχεία για το θέμα, εικάζεται ότι οι δύο άνδρες έχουν σχέση με το ταχύπλοο σκάφος που αποβίβασε, προ δύο εβδομάδων 36 Σύριους λαθρομετανάστες από τα παράλια της Τουρκίας στο Κεραμίδι και προς την κατεύθυνση αυτή, στρέφονται οι έρευνες. Όπως είναι γνωστό το σκάφος προσάραξε στις ακτές της Λάρισας, ωστόσο ποτέ δεν βρέθηκαν, παρά τις έρευνες οι δουλέμποροι στους οποίους ανήκε.

magnesianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ