2012-11-20 15:07:31
Φωτογραφία για Κοέλιο: «Έχω πάθει την πλάκα μου»
Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Άρη στο «Κλέανθης Βικελίδης» έχει μείνει ο Νούνο Κοέλιο, σύμφωνα με όσα έγραψε στην ιστοσελίδα «Maisfutebol». Ο Πορτογάλος χαφ έκανε λόγο για εκπληκτική ατμόσφαιρα και αναφέρθηκε στην αντιπαλότητα που έχουν οι «κίτρινοι» με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο του Κοέλιο:

«Γεια σε όλους,

Όπως σας είπα και στο πρώτο μου άρθρο, αυτή την στιγμή αγωνίζομαι στον Αρη Θεσσαλονίκης όντας δανεικός από τη Μπενφίκα. Παρά το γεγονός ότι έγινα ποδοσφαιριστής, η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα τον αθλητισμό από το μπάσκετ.

Σε αυτό με επηρέασαν οι γονείς μου, οι οποίοι έπαιζαν μπάσκετ στο παρελθόν. Προσωπικά ποτέ δεν έπαψα να αγαπώ αυτό το άθλημα και προσπαθώ όποτε μπορώ να παρακολουθώ αγώνες (του NBA κυρίως).

Στην Πορτογαλία όταν ήμουν στην Ακαδέμικα έβλεπα συχνά αγώνες μπάσκετ. Στο πέρασμα μου από τη Μπέιρα Μαρ, γνώρισα με περίεργο τρόπο ένα Αμερικάνο μπασκετμπολίστα, ο οποίος μου έμαθε πολλά πράγματα για το πώς παίζεται το άθλημα στην Αμερική.


Τώρα που βρίσκομαι στην Ελλάδα έχω ήδη παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια της ομάδας μπάσκετ του Αρη. Το άθλημα εδώ είναι πολύ διαδεδομένο και οι φίλαθλοι ζούνε τα παιχνίδια με απίστευτο πάθος. Η ατμόσφαιρα είναι διαβολεμένη. Ο,τι και να πω δεν μπορώ να τη περιγράψω.

Όταν το παιχνίδι ξεκινά οι οπαδοί του Αρη πετούν χιλιάδες ρολά ή κομφετί στο γήπεδο. Όταν το είδα πρώτη φορά δεν πίστευα στα μάτια μου, ήταν απίστευτο.

Η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμα πιο καυτή όταν παίζουμε απέναντι στον μεγάλο μας αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ. Η αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ των φίλων των δύο ομάδων συχνά ξεπερνά και το λογικό. Πρόκειται για μία μάχη κουλτούρας, η οποία αφήνει το άθλημα αυτό καθ’ αυτό στην άκρη.

Παραδέχομαι ότι έχω πάθει την πλάκα μου με τους οπαδούς του Αρη. Είναι καταπληκτικοί και δεν σταματούν ποτέ να υποστηρίζουν την ομάδα τους, είτε εντός , είτε εκτός έδρας, είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στο μπάσκετ.

Χαιρετισμούς στους αναγνώστες».
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ