2012-11-21 21:38:29
Φωτογραφία για Η στοργή του Βεγγέρ
 

   Δεύτερο μέρος της πέμπτης αγωνιστικής και όπως το είχα προβλέψει , γιατί μόνο αυτό κατάφερα να προβλέψω  (τρομάρα μου !)  , ήδη από την χθεσινή μέρα , τα σενάρια προκρίσεων θα έχουν τον πρώτο λόγο , όπως κάθε χρόνο .

   Τελικά ο Πλατινί θα πρέπει , οπωσδήποτε , να του καταλογιστεί το ακαταλόγιστο των πράξεών του . Θεωρώ δεδομένη την ψυχιατρική του παρακολούθηση , καθώς και την εισαγωγή του σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα . Γιατί , ή έχει γνώση του τι γίνεται στην διοργάνωση , οπότε είναι δεδομένη η επικινδυνότητά του , ή έχει καβαλήσει το προεδρικό καλάμι . Με ποια λογική τον εκλέξανε πρόεδρο στην uefa , ακόμα δεν έχω καταλάβει . Αφήστε που όταν χαμογελάει είναι ίδιος ο πιτσαδόρος Βοστώνης . Έχω την εντύπωση ότι η ημερομηνία λήξης και των δύο δεν αργεί να έρθει.

    Θα προσπαθήσω να αποκρυπτογραφήσω τα μαγειρέματα που έχει ετοιμάσει για σήμερα . Αν τα καταφέρω δηλαδή .


    Άγιαξ-Ντόρτμουντ . Σφυρίζει ο Πορτογάλος Προέντσα . Οι γερμανικές ομάδες δεν έχουν ισόπαλα τελικά αποτελέσματα , ως φιλοξενούμενες , με τον Προέντσα διαιτητή . Η γερμανική ομάδα και να χάσει σήμερα , δεν χάνεται . Πρόβλεψη : 1 

   Άρσεναλ-Μονπεγιέ . Ο Βεγγέρ ποτέ δεν έχει επιτρέψει τον διασυρμό των ομάδων από την πατρίδα του . Πρόβλεψη : σκορ 2-1 , 3-2 .

   Άντερλεχτ-Μίλαν . Σφυρίζει ο Σλοβένος Σκόμινα . Μέχρι στιγμής έχει σφυρίξει δύο αγώνες για την φάση των ομίλων , με ισάριθμες νίκες των γηπεδούχων . Πρόβλεψη : σκορ 0-2 .

   Ντυναμό Κιέβου-Παρί . Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο βολεμένους . Αβαβά , τσούκου-τσούκου

μπολ και φιλοφρονήσεις . Και αν κερδίσουν οι Ουκρανοί τι θα γίνει ; Μία τρύπα στο νερό.

Πρόβλεψη : 1 , σκορ 2-1 

   Μάντσεστερ Σίτυ-Ρεάλ . Θα διευθύνει ο Ιταλός Ρότσι . Έχει σφυρίξει δύο εντός έδρας αγώνες ισπανικών ομάδων , με ισάριθμες νίκες . Και η Ρεάλ παίζει εκτός έδρας . Πρόβλεψη : Χ

   Πόρτο-Ντυναμό Ζάγκρεμπ . Ένα γκολ πλεονέκτημα δίνει ο ΟΠΑΠ στα γιουσουφάκια του Πλατινί . Και ο Ιταλός Ταλιαβέντο που σφυρίζει , δεν προδιαθέτει και πολύ τον άσσο . Μέχρι δύο γκολ σύνολο σημειώνονται στους αγώνες που έχει σφυρίξει . Και η Πόρτο είναι με το ένα πόδι στους 16 . Δεν δίνω προβλέψεις στους αγώνες της παλακίδας της uefa .

    Τέλος για τον Ολυμπιακό , μόνο μία διόρθωση . Σε ένα από τα συστήματα που έδωσα χθες , ανάρτησα Σάλκε-Ολυμπιακός 0-1 . Αλλάξτε το σκορ σε 1-1 . Δεν βλέπω νίκη του Ολυμπιακού . Ένα γκολ θα βάλει ο Ολυμπιακός . Εύχομαι να δεχτεί μόνο ένα
    
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ