2012-11-24 11:59:47
Φωτογραφία για Eνδιαφέρον για Καρνέζη από τη Μίλαν!
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ορέστη Καρνέζη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, έχουν "αναγκάσει" τους ανθρώπους της Μίλαν να ρωτούν πληροφορίες γι' αυτόν.

Ένας από τους καλύτερους και πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός είναι δίχως αμφιβολία ο Ορέστης Καρνέζης.

Ο Έλληνας πορτιέρο που είδε την καριέρα του να περνάει από πολύ δύσκολη φάση μετά από ένα γκολ που δέχτηκε κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο, τώρα είναι στα καλύτερά του Δεν είναι μονάχα το γεγονός πως έχει καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα του "τριφυλλιού" και είναι ίσως ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος, αλλά και η κλήση του στην Εθνική Ελλάδας ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία.

Είναι λογικό λοιπόν, την πορεία της καριέρας του να την παρακολουθούν και ξένες ομάδες και σύμφωνα με το "Goalnews" μια απ' αυτές είναι η Μίλαν. Οι "ροσονέρι" είχαν δικό τους άνθρωπο στο ματς με την Μάριμπορ και γενικά συλλέγουν πληροφορίες για τον Καρνέζη.

Στον Παναθηναϊκό δεν θα έλεγαν "όχι" σε μια πρόταση που αγγίζει τα 1.500.000 ευρώ και μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η «υπογραφή» της M6
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η «υπογραφή» της M6
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ