2012-11-28 17:19:57
Φωτογραφία για Το παράπονο του... Ελαφιού
Ανοικτή επιστολή στα ΜΜΕ από τον Μάικ Τζόουνς και εκφράζει το παράπονο του για την αντιμετώπιση που είχε από τις ελληνικές αρχές που του απαγόρεψαν την είσοδο στη χώρα μας. Διαβάστε: "Γεια σας, είμαι ο Mike Jones. Διαβάζω τις αναρτήσεις που έχουν γίνει στα ελληνικά sites για τα χθεσινά συμβάντα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε και ο κύριος Καραμβέρης είναι γεγονός ότι έχω δώσει στο Ελληνικό δημόσιο πάρα πολλά χρήματα το 1990 για να πληρώσω την ποινή και να μπορέσω να προχωρήσω με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις (τότε ήμουν ακόμα παίκτης). Δε ξέρω τι έγιναν εκείνα τα χρήματα, γνωρίζω μόνο ότι ακόμα και πρόσφατα βρέθηκαν τα αποδεικτικά στοιχεία για το ότι πλήρωσα όλα τα χρήματα που μου ζητήθηκαν. Γιατί το Ελληνικό κράτος με ταλαιπωρεί για 22 ολόκληρα χρόνια πραγματικά δεν το γνωρίζω. Από τότε (1990) δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη δικαιοσύνη σε όλες τις χώρες που έχω δουλέψει
. Τώρα εργάζομαι στην Κύπρο, έχω δημιουργήσει δικό μου Σωματείο Καλαθόσφαιρας και αγωνιζόμαστε με Άνδρες, Εφηβους, Παίδες και Πανπαίδες στο Κυπριακό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας. Χαίρω απόλυτης εκτίμησης και σεβασμού στον επαγγελματικό και προσωπικό μου χώρο και δεν μπορώ να αφήνω τις ελληνικές αρχές να διασείρουν το όνομά μου. Έχω ήδη μιλήσει με δικηγόρο στη Θεσσαλονίκη προσπαθούμε να επιλύσουμε μια για πάντα αυτό το θέμα. Έχω πλέον αναγνωρισμένα προσόντα προπονητή και μελλοντικά ίσως και να με ενδιάφερε να εργαστώ στην Ελλάδα. Δε γίνεται να εκκρεμεί κάτι που έγινε πριν από 22 χρόνια, είναι απίστευτο. Σ' όλες τις χώρες του κόσμου και για πολύ σοβαρότερα αδικήματα ισχύει η παραγραφή μετά από πάροδο κάποιων ετών. Εμένα γιατί η Ελλάδα μου έβαλε δια βίου απαγόρευση εισόδου και ακόμη με ταλαιπωρεί? Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του........."
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ