2012-03-24 11:01:04
Φωτογραφία για ΕΠΙ ΤΗ ΕΠΕΤΕΙΩ...
Το οποίον, Παμεινώντα , επειδής και δεν το πιάνω καλώς, σπάστο και ξαναρίξτο αδερφάκι μου, μπας και κάποια στιγμή στροφάρω κι εγώ και καταλάβω τι γιένεται μ αυτές τις παρελάσεις και γιατί ο τόσος σαματάς. Ο πάσα ένας βέβαια λέγει το μακρύ του και το κοντό του καθ ότι η άποψις είναι όπως και η κωλοτρυπίς. Έκαστος κι από μία. Σεβαστόν και διαγωγή κοσμιωτάτη. Το μη σεβαστόν όμως είναι να θες ντε και καλά να μου την φορέσεις καπέλο δια των παλουκίων. Σωστά? Αλλά και πάλι θα...

μου πεις κάτσε ρε μεγάλε έχεις τις άκρες να πούμε και την άποψη σου την περιφέρεις από καναλίου εις κανάλιον κι από εφημερίδα σε εφημερίς και την κάνεις με το στανιό κοινή γνώμη. Εγώ το λοιπόν? Η αισχρά μειοψηφία? Μη έχουσα δικαίωμα να ακουστώ σ αυτήν την κενωνία? Δημοκρατία δεν έχομεν? Έχομεν όντως μια Δημοκρατία που όλοι ντεμέκ σφάζονται για πάρτη της, από άκρας δεξιά ως και τέρμα αριστερόθεν, αλλά την έχουν γραμμένη να μη σου πω που και πως, άπαξ και δεν τους κάνει τα χούγια


Το οποίον , και εξηγούμαι και λέγω, ότι οι μισοί φωνάζουν περί Πατρίς άλλοι περί Λαού άλλοι περί ανέμων και υδάτων και όλοι μαζί περί Πάρτης τους και επειδής βεβαίως, βεβαίως τα χουμε λύσει όλα τα σοβαρά προβλήματα σ αυτή τη χώρα και το ξύνουμε σαν καμιά Ελβετίδα γεροντομούνα να πούμε, μας ενοχλεί πολύ η παρέλασις και πρέπει ντε και καλά να την καταργήσουμε.

Καθ ο είναι ξεπερασμένο νταλαβέρι, φολκλορικό ,κουραστικό ,αντιπαιδαγωγικό, δεν συνάδει με το ήθος του λειτουργήματος των καθηγητών(τραβήξτε τον και στάζει η ουρά του) και πολυδάπανο, λέει για το μπατιριμένο μας κατέστημα (ενώ οι εκλογές δεν είναι, που πέφτει πλέντυ το μπαγιόκο , και τίποτα δεν αλλάζει εκτός από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των Βολευτάδων μας) και προάγει λέει ''εθνικιστικά πρότυπα'' και ''στρατοκρατικές αντιλήψεις'', δεν γίνεται σε καμία ευρωπαϊκή χώρα(ξέρεις ποσά πράγματα δεν γίνονται σε ευρωπαϊκές χώρες και τουναντίον εδώ πρωτοτυπούμε? και άλλα τοιούτα λίαν προοδευτικά και εξόχως επαναστατικά. Που βέβαια δεν ισχύουν στην περίπτωση του πανεπιστημιακού άσυλου εν παραδείγματι, καθ ότι εκεί παρεμποδίζεται η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών ,λέει, μια που η ιδέα είναι όπως η πρέζα που την κουβαλάς πάνω σου σκονάκι στην από μέσα και μη και σε πιάσει ο μπάτσος και παρεμποδίσει την διακίνηση της. Τάχουμε χαμένα σ αυτή τη χώρα που όλοι δεξιοί κι αριστεροί ινστρούχτορες έχουν απλωμένη την κουβέρτα και παίζουν τον παπά ,κανονικά, με όλο το προσωπικό απίκο από λαμόγια μέχρι τσιλιαδόρους , ψάχνοντας αβέρτα για κορόιδα

Απ την άλλη, οι άλλοι, λένε πως τιμούμε τοιουτοτρόπως τα σύμβολα μας (για τα οποία οι προηγούμενοι δεν πολυκόπτονται αλλά κάποιοι εξ ημών κονομάνε κανονικά καπηλεύοντας και εξαργυρώνοντάς τα ) τους αγώνες του έθνους( εθνικισμός είναι η λέξη που κάνει τζιιζ στα χείλη πολλών γενικώς μεγαλοπαραγόντων ως ας πούμε του συντρόφου Χαρδαβέλλα που τσέπωνε 650 χιλιάρικα κατ έτος επαναστατικότατα ) ,το αίμα και τα κόκαλα των παππούδων μας , τα ιδανικά και την ιστορία αυτού του τόπου (ποια ιστορία ?μόνο το ΚΚΕ έχει ιστορία. Ουδείς άλλος. ε Αλέκα?) που περπάτησε όπως περπάτησε και έφτασε όπως έφτασε εδώ δια πυρός και σιδήρου μέσα από πόνο, κόπο ,αίμα και προπάντων θυσίες των παππούδων μας (Μα τι λέτε εδώ η κάθε Ρεπούση ξαναγράφει την ιστορία και αντί να την έχουν πνίξει σαν το γατί και μετά στο λάκκο με τα κωλοδάχτυλα την κάνουν στέλεχος του υπουργείου παιδείας μαζί με την φίλη και ομοϊδεάτισσα Δραγώνα (Έρμη Δασκάλα που σε έδιωξαν απ τη Θράκη γιατί ήσουν επικίνδυνη για τους απανταχού Τούρκους Ραγιάδες και Νενέκους ένθεν και ένθεν)

Επειδή έφτασα άδω άστεγος κομματικώς ( Το φτύνω ,ρε, όλο το πολίτικο σας παραμάγαζο κανονικά σαν υπευθύνο για το χάλι μας) και βρίσκω αυτόν τον μηδενισμό(άλλα τις) απαράδεκτο και την κατάπτωση των αξιών καταλυτική στο χάλι μας(και ξανά άλλα τις) και επειδής ακόμα ανατριχιάζω με τον ύμνο μας (και τι φταίω ρε μεγάλε θα μου πει ένας Συνασπιστής ας πούμε εγώ ανατριχιάζω μόνο όταν κάνει κρύο? Και πάλιν ορθώς) και τιμώ τα σύμβολα μας ,πες το από συναίσθηση για το ποιοι ήμαστε, πες το από αγάπη γι αυτό που χάνουμε, πες γιατί αλλού έπρεπε να είμαστε με τέτοια κληρονομία, πες για κάποιες αξίες και κάποια ιδανικά, κατ άλλους ξεπερασμένα κατ άλλους όχι, πες γι αυτό τον λαό με τα όσα μύρια καλά η κακά κουβαλάει ,πες το αν θες (κομαντάντε Τσίπρα )κατάλοιπο πλύσης εγκέφαλου παιδικών χρόνων (μεγάλωσα σε χωριό εποχή χούντας με αρχές μεταπολίτευσης) πες γιατί έτσι είμαι και γουστάρω , κατέληξα να αδιαφορώ πλήρως αν θα με πουν φασίστα ,ακροδεξιό εθνικιστή ,κομμουνιστή ή αναρχικό ή ότι διάολο θέλει ο καθείς η ότι άλλο τους βολεύει ίνα με κατατάξουσι. Και χαμοκελάιδα να με πουν το ίδιο μου κάνει. Νομίζω?

Έτσι κι αλλιώς διάγω μπατίρης κι άνεργος στο ξέφτι της κοινωνίας(Λούμπεν Προλεταριάτο, σύντροφοι) και δεν έχω τι να χάσω που δεν το έχω ήδη χάσει.Χέστηκα για τα κόμματα και τους χαρακτηρισμούς σας και με το μπαρδόν δηλαδή.

Απέ την άλλη βλέπω και κάτι τύπους που βάζουν τα καλά τους ,παίρνουν τα μικράκια τους και κατεβαίνουν χαρούμενοι σαν σε γιορτή, αγοράζουν και μια Ελληνική πλαστική σημαιούλα made in Hong-Kong ,στήνονται υπερήφανοι , μοστράροντας , χειροκροτούν χαίρονται κι αυτοί και τα παιδάκια τους, πέφτει και κάνα καμάκι στα σβέλτα σε τίποτα πονεμένες και μετά εθνικώς αναγεννημένοι , πάνε για καφέ η κάνα τσίπουρο και τέρμα το πανυγηράκι και του χρόνου με υγεία και ο Θεός πάντοτε το καλόν . Που το κακό? Πουθενά. Δεν είδα κανέναν με κρεμασμένα μούτρα ούτε και κανέναν αναγκασμένο να κάνει παρέλαση με το στανιό.( και μην ακούσω μαλακίες περί εκβιασμών καθ ότι έχω ιδίαν αντίληψη περί προοδευτικότατου

Όπερ και τονίζω πως όσοι προοδευτικοί δεν θέλετε να συμμετέχετε η να παρακολουθήσετε παρέλαση διατί προσβάλλεστε ή καταπιέζεται η προσωπικότητά σας , απλά μην το κάνετε δεν θα σας πει ουδείς διατί. Αφήστε έμενα κι άλλους ανόητους σαν και μένα στην πλάνη και το χάλι μας να παρακολουθούμε να χαιρόμαστε κι ακόμα να ανατριχιάζουμε με τον ύμνο την σημαία και αλλά τέτοια ξεπερασμένα και επιβλαβή πράγματα. Δεν θέλουμε να σωθούμε .ούτε και να ξυπνήσουμε απ την πλάνη μας. Ενοχλούμαι? Αν αρχίσουμε κι εμείς, μια που είμαστε και περισσότεροι, να ασκούμε πάνω σας την δημοκρατία του παλουκιού(όπως κάνετε κατά κόρον) τότε θα επικαλείσθε την δημοκρατία για να σώσετε τα κεφάλια σας κι ας την την έχετε πάρει απ όλες τις τρύπες εφαρμόζοντας απαρεγκλίτως το δόγμα γάτος γαμάει ,γάτος σκούζει.

Απεχθάνομαι τους επισήμους πάσης φύσεως και τα σόγια τους και τους παρατρεχάμενους που στήνονται στις εξέδρες και καμαρώνουν τους εαυτούς τους. Φαντάζομαι πως αν ζούσε ο Κολοκοτρώνης θα τους είχε περάσει όλους αυτούς από φωτιά και τσεκούρι πριν προλάβουν να τον τυφλώσουν πάλι. Ο δε αγαπημένος μου Γεώργιος Καραϊσκάκης είμαι σίγουρος πως θα τους έγραφε όλους στον ΠΟΥΤΖΙΟΝ του ξανά και πάλι. Κατεβάστε τους απ τις εξέδρες κι αν θέλετε αλλά μην πειράζεται τις παρελάσεις .Δεν κάνουν κακό ,αρέσουν στον κοσμάκη(που υποτίθεται υπερασπίζεσαι)και στο φινάλε μην πας αφού δεν θέλεις και δεν το αντέχεις. Σεβάσου τα ιερά μου όπως κι εγώ τα δικά σου Έτσι καρντάση ? Η διαφορά μας δεν είναι αυτήΥΓ Τον Πάγκαλο γιαουρτώστε τον. Μαζί σας .Πρόκειται περί μπαγλαμά του αίσχιστου είδους και το απέδειξε προχτές πάλι !!!

Ο παρελαύνων

Μήτσος ο Τούφας Press-GR
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ