2012-12-02 20:20:09
Φωτογραφία για Ο ΑΤΥΧΟΣ ΠΛΗΝ... ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΦΟΥΣΤΕΡ!
Πολύς λόγος έχει γίνει για τις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα για αυτές του Νταβίντ Φουστέρ, αλλά και του Κώστα Μήτρογλου.

Το σίγουρο είναι ότι κανένας από τους δυο δεν ξέχασε πως... "βάζουν τη μπάλα στο πλεκτό" και αμφότεροι προσπαθούν πολύ σε όλο το παιχνίδι. Φαίνεται όμως πως το άγχος φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλουν και βγαίνει αρνητικά στο παιχνίδι τους.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Ειδικά στην περίπτωση του Ισπανού που "χρεώνει" τον εαυτό του, παραπάνω ίσως από ότι θα έπρεπε, φαίνεται ότι αγωνίζεται με πολλή πίεση στα τελευταία ματς. Για να ακριβολογούμε, από το ξεκίνημα της σεζόν ο Φουστέρ εμφανίζεται ιδιαίτερα αγχωμένος θέλοντας, ίσως, να ανταποδώσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού την εμπιστοσύνη που του έδειξαν ανανεώνοντας πρόωρα το συμβόλαιο του.

Αυτή η πίεση όμως του κάνει κακό και δεν τον αφήνει να προσφέρει όσα ξέρει και μπορεί. Είναι ο ίδιος παίκτης που έχει δώσει πολύτιμα τρίποντα στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη σκοράροντας σε πολύ κρίσιμα παιχνίδια όταν η μπάλα... "έκαιγε".


Ο Φουστέρ προσπαθεί πολύ σε όποιο παιχνίδι αγωνίζεται και τα δίνει όλα, απλά... δεν του "κάθεται" το γκολ και για αυτό χρειάζεται στήριξη, όπως και κάθε παίκτης της ομάδας.

Οπως και ο Μήτρογλου… που ξαφνικά κάποιοι βιάζονται να τον... "πυροβολήσουν" και να τον χαρακτηρίσουν χασογκόλη, όταν λίγο μόλις καιρό πριν ήταν αυτός που "πυροβολούσε" τις ευρωπαϊκές αντιπάλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Όλοι χρειάζονται στήριξη κάτι που φάνηκε και από την κίνηση του Βασίλη Τορσίδη όταν σκόραρε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του και στη συνέχεια πήγε να αγκαλιάσει τον Φουστέρ. Από την άλλη και ο Κώστας Μανωλάς σε δηλώσεις του είπε χαρακτηριστικά "Μην πυροβολείτε τον Φουστέρ" (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Οι κινήσεις αυτές των συμπαικτών του Ισπανού, που τον ζουν και ξέρουν καλύτερα τι γίνεται στην καθημερινότητά τους, κάτι δείχνει για τη ψυχολογία του παίκτη...

Πολύ εύκολα στηρίζουν κάποιοι και υποστηρίζουν πάντα... "αντικειμενικά" αντίπαλους παίκτες, αλλά όχι αυτούς της ομάδας μας που ίσως το έχουν περισσότερο ανάγκη...

Ο Φουστέρ, όπως και ο Μήτρογλου πολύ σύντομα θα μας χαρίσουν και πάλι στιγμές χαράς και θα δοξάσουν τον Θρύλο γιατί παλεύουν για αυτή την ομάδα! Ας τους δώσουμε και εμείς την αναγνώριση που αξίζουν και μην ξεχνάμε τι έχουν κάνει! Τώρα είναι αυτοί που χρειάζονται στήριξη και η γκίνια θα σπάσει!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ